[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
又會唔會係 WhatsApp 之類啲相好多呢?
自閉仔2號
數緊佢無女屌日子有幾長…

奶共的好處,有褔同享(你兩個自閉仔1/2號)匪共有難你兩個同當
想問下pixel 1/2/3既用家,原生android係咪冇咁食ram?4 gb ram仲夠唔夠?
部sony xp用咗3年 3gb ram 平日用都冇咩問題 但一打機唔夠ram可以成部機lag死咗想換pixel 4 xl但又驚6gb ram過多1-2又收皮
1-2就收皮
1-2年就收皮
我用緊3 覺得6gb會好d
見到三叔都已經上到8 gb ram。 當年買sony個陣三叔又係最快上到4gb ram,如果個陣唔係貪平買咗sony而家可能仲可以繼續用
100%
買pixel係要d信仰搭救 齋睇真係唔捨得買
依個堅喎!原來Telegram用咗好多記憶體,清完去返45%。唔該巴打
thanks
有冇得寄返去美國整
p4細機?
XL
Samsung display都咁差
我都比咗!
我啱啱逐個app篤入去睇,Line storage佔咗我6gb
Telegram cache就1.5gb
我買咁多行貨機都好少出事,今次諗住買水貨唔會有事掛,點知就奶野
我呢d冇乜運氣既人第日都係唔好挑戰水貨機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞