歡迎想砌模型o既巴絲入黎(17)上次1001唔係問題

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
膠貼用軟化劑有用咩?
我見其他位係膠貼 所以心口係咪都係膠貼嚟?
心動不如行動
出糧先算 岩岩又買左幾舊水野
那邊箱
令人懷疑人生的kitty hawk...
大林水貼,另買架。。膠貼用軟化劑冇作用。。
自膠
原來真係水貼
有冇巴打見邊間唔藍既模型鋪有rg初號機?
呢排行極都只係見過精品有,但唔想幫襯藍店
近排砌返模型,買咗rg初號機,發現ps膠較為軟身,想問下用白/綠蓋做無縫有冇影響
唔止佢, 都唔知係咪因為飛機易畫CAD
一車車細廠, 揸流灘廠連fujimi, Revell喱啲本身撈其他範ok嘅都耐唔耐整啲塑膠垃圾污染地球
有啲人砌長谷川啊airfix啊(非舊模翻新)都嫌三嫌四真係想問佢隻閪手係咪小兒麻痺
AV油隻噴筆清洗液 pm都冇
唔係話有無意義,只係我好奇會唔會喺咁繁忙既戰場特登飛落地執嘢姐
屌,我都想買把cm-cp2,打陰影唔洗咁辛苦
建議唔夠信心就剪廢runner試下
哦.....咁當然唔係咁痴線啦
佢哋會喺安全嘅時候喺地圖上面mark低自己擊落嘅對手嘅位置
真係要執就成場空戰完咗先會去執
但喺海上面呢....冇架喇
隻腳又做乜鳩,開到180度,用黎擺咩pose 要開到咁

契弟走得摩
好有動感
不過點解cm-cp2會打陰影無咁辛苦
生暉執咗
素組沙薩比再噴光油拋光
有無人咁做
大把
又係我,雖然隻戰鬥暴龍d 關節真係on99,不過無得唔認佢造型就係好靚
不過始終都係魔改,有d 位我就真係有d 不滿
膊頭隻角太長,仲有隻爪太長又向入彎...搞到成隻野個比例手長腳短 (雖然隻野本身真係,不過裝左爪就更明顯)

我心中既戰鬥暴龍係咁既

但係而家係咁

所以我決定要幫佢剪指甲

整張對比睇睇
喺YM買咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞