歡迎想砌模型o既巴絲入黎(17)上次1001唔係問題

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
mig本身有珠 抵讚
有冇玩戰機模型既巴打教教我
其實有缸都唔係差好多姐 個缸都係放係泵下面
嚟嚟嚟
一戰? 二戰? jet? 轟炸機? 戰鬥機? 咩國藉?
二戰軸心國我都盡量答到
我文盲打錯字,水簾先岩
水簾櫃本身係比工廠用,家私、車上色噴油出油量大正常抽風都風唔切
所以就要係抽風前面加一個流水做一個水簾,你可以想像係公廁果D共用企係到屙尿果D

圖係GOOGLE 搵既,唔好屌9ME 簡體字
咁D撚樣就諗到整個細既用黎比人噴模型,減少D 味
原理就係D水keep 住流,你噴油就係噴左係D水上面,咁油入面既色粉就會比水倒走沉澱係水江底到,D味就會比抽風抽出街
所以基本上用水簾抽風噴油係無乜味 係噴洗筆水先會有味
咪即係去舊公廁屙尿個尿糟
無撚錯
唔洗驚, 你不是一個窿
我以前仲有studio開工嘅日子貪平買冇缸
如你所講, 低壓長著, 一撳就跌壓, 兩下就開始熱
佢而家4歲, 仲未爆炸
我果陣係pm都諗住買tc501 跟住聽完老闆講 最後入左TC-610h
P-Bandai miss 左
有冇巴打見到香港有舖有
TR-6 [HAZE’N-THLEY II RAH]
https://p-bandai.com/hk/item/N2464725001001

定等Bandai再開賣好
腦海即刻浮現起啲痴撚線阿叔屙埋啲零件到
相反,用水簾就算落雨噴都無影響,不過大太雨就未試過
賣比我條友都講唔出,大約係話d 水keep 住流會帶埋d 濕氣走 唔撚明不過真係work
缸可以另外買嘅
有大有細, 有鐵 有鋼 有銅 有膠
分開擺可以就下啲位

但冇一件過咁方便
先唔理啲味會唔會痴上去
一下唔小心 跌件
執唔執
香港pb訂咗
25號先開始派

應該下星期有pb賣啲鋪可能有嘅
再唔係貴啲上網買囉
HAZE’N-THLEY II 已經好大盒 RG大盒size
今次個盒再厚啲

PB再販要候住
好多時突然12點講,4點就賣,仲要勁少量
有氣缸儲著啲氣個氣壓output會穩定好多唔會跌得咁緊要
而且唔洗打氣打得咁密, 冇咁熱就冇咁易燒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞