歡迎想砌模型o既巴絲入黎(17)上次1001唔係問題

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
所以點解後期52型要裝正面防彈玻璃
同期啲陸軍撚仲成日吹捧自己架隼有背面防彈板好叻叻豬仲話咁就證明佢防護性能比零戰好咁話
不過中途島套嘢嘅戰鬥場面睇下就好, 套嘢個戰略同戰術描寫係無問題, 仲做得幾足幾中立
但啲戰鬥場面就一大陣美國精液腥
SBD轉身急降唔散, 同埋最尾投彈嗰幕我差啲喺戲院嘔埋出嚟
"This is for Pearl"
盡量揀用無毒既油
我屋企有寵物 所以都無謂試油性了
新手玩下手油先啦
有無水簾牌子推介
平心而論sbd的確係一部世界級嘅艦爆
但唔該佢班荷里活電影主義者唔好再濫用某啲空戰機動表現去呃鳩啲觀眾
可以駁氣泵嘅 我中學時都係玩完罐氣 就用老豆個氣泵 邊有錢買壓縮氣吖
玩得開心都要身體健康呀模型友們
有得控制嘅 個油嘴係螺絲嚟 可以扭上下控制粗幼㗎 不過噴緊就要停一停 再較
我冇帶罩噴
冇抽氣
噴完會喉嚨痛同頭暈
巴打你玩緊命?
你現成有泵就話姐
無泵既其實又要買隻泵
就算係龜泵都要成三舊水,仲可以加多幾十買枝大陸雞筆
而prospray 本身都成兩舊幾

所以我先話其實不如買龜泵加枝台仔筆,唔怕煩既就用大陸雞筆
所以暫時停噴 等疫情好d去噴場噴算了
你搵下匠心社果部,我果部用就OK不過真係太大部,2個人一齊都夠位噴
室內玩油性 一定要帶豬咀同用抽風箱啦
唔想用既唯有玩水性油
咁要最平吖嘛 事實好多玩意 所謂嘅入門嘢 之後都發覺係嘥錢

有錢邊個唔想攻頂吖
呢條片有用太多太多
如果噴完一兩罐氣 發覺重想玩落去 買臺灣泵都未遲吖

再唔係去噴油場 有晒架生 最多當場買支油 買支雙星水性 藥房買支火酒 都試到 又可以識吓人 R吓水吹
我諗你個幾千蚊 一個水簾都無咗
求用過巴打解答下
有用既放工去買埋
未試過WO咁又
因為我唔知入面咩黎 但見韓仔用完幾好咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞