[2017DSE] 英文科試前試後討論區+加油站(2)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇作第5題
egg tarts and mahjong

reasons 講咗long history, uniqueness and popularity
suggestion 有 museums, competitions and subsidies
part a上下款錯左會點

屌柒班傻閪就得 比D EXAMPLE

我吹例子,話Peter...
同埋寫香港現況,最後係總結屌柒個editor唔好撚再批評d fresh graduates

咁撚勇同惡
結尾我剩係敢話佢地好hard working同埋其實大家都有misconception
透過今次希望可以互相理解 [img][img][img][/img][/img][/img]

第一眼以為你屌柒班傻閪 係指班80後 幾驚你會錯意題目

有人9up話班廢青唔捱得
叫你寫信去屌柒班9up佬
應該無錯

好似相對來講都唔會離題掛 dear editor 唔記得咗大階

我都係wo ching

唉 希望高抬貴手 撈埋所有mistakes 扣少少算啦
屌我揀report 係咪有啲咩特別format要跟

好Q多 所以一見即飛 你寫左咩先
探老人院算唔算community project
Paper 3 integrated task啲point係咪可以一字不改照抄落去task到
探老人院算唔算community project

你本身個project就係同班老人院老野一齊搞
而你寫個活動就係探訪老人院
寫fresh graduate

唔記得寫上下款會扣幾多分
我p2寫short story
但係我寫咗隻獅子喺中間出現
我想我我係咪炒咗
我p2寫short story
但係我寫咗隻獅子喺中間出現
我想問我係咪炒咗
離左題個分會點處理?聽人講content bar 4分 是咪就係咁

Me me me !!!

屌柒班傻閪就得 比D EXAMPLE

我吹例子,話Peter...
同埋寫香港現況,最後係總結屌柒個editor唔好撚再批評d fresh graduates

咁撚勇同惡
結尾我剩係敢話佢地好hard working同埋其實大家都有misconception
透過今次希望可以互相理解 [img][img][img][/img][/img][/img]

第一眼以為你屌柒班傻閪 係指班80後 幾驚你會錯意題目

再離,我會跳樓。

我寫fg好多都想買樓
但樓價太高 要10幾年先買到
所以好多fg都會好勤力做野爬上去想搵錢
但舊時好多人都唔憂住無咩負擔
所以無現今fg咁努力搵錢
有無完整題目?
Neet個題漏左啲heading得title
其實串錯一兩個字係咪無咩影響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞