儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
只係一年增一次 vs 兩次, 價錢差唔多, 分別不大
Hello都有plan開, $128/8G做後備plan夠用
我唔覺會唔賣喎, 最近先送埋300分鐘, 就算真係, 咁求其增$50都可以延一年, 分別不大
價格自然會由市場去定, 估嚟都無謂
$128 8gb 都真係幾貴
我講緊未必用得返$35-$38買$50券,所以萬能最低增值保守計,用返$50嚟計好啲,我都講咗未來價可能接近$50啦。其實之前有$20大法,就真正堅抵,可惜11月左右無咗,搞到舊年尾人人搶$50券,搞到缺晒貨,所以要預先入定貨,以免到時無貨被逼買$80券。
用緊csl儲值卡,想轉年卡+keep number
係唔係得3hk 選擇?
係海上會唔會收到電話?
繼續用CSL 好過,28 蚊有無限話音
加張年卡做data 啦
無得雙卡做唔到
no
依家冇雙倍速啦
新卡周圍有賣,mnp卡感覺係銅鑼灣機會高過旺角。依家啲討論區話可以打熱線問咗存貨先,咪試吓問咗先,好過白行一趟。
有討論話clubsim 無得打出sms,影響緊要喎......講真正常使用,真係十年都無發過出去。
IMC、lucky,IMC就數據量唔夠萬年咁平咁多玩法,lucky就新得濟,睇你有無膽搏。
尋晚去普通CSL門市個職員話佢地都有隻可以MNP嘅儲值卡
唔係hello卡
話下星期有
有冇人知係咩卡
10成係自家brand嘅本地儲值卡
其實我都係求可以帶到number去儲值卡
現時CSL係咪一定係hello最平最抵玩??
淨計可以MNP
Club Sim 開卡好似唔俾淨訂$8遊戲組合plan
想唔打電話養number 1樓講嘅仲做唔做到
咁梗係唔係用黎當messenger 咁用
不過有d 認證,銀行之類可能會用到
十年唔用一次,但係要用時無得用就幾頭痕
lucky 用落都幾好,點解會有人屌

不過MNP 都係3 萬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞