儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而加仲有冇,想join lol
點會呀,邊度收唔到?係有啲死位係個個台都收唔到,唔會成條地鐵收唔到。
lm
想問下如果村屋Router share比一部手機 + 一部電腦用,一個月大約使用50GB ~ 100GB左右,唔會BT,係咪應該最多用萬橙 / 激年卡50GB最抵用?
見上台Plan好貴,3HK 4.5G無限又話會限速,SMT 4.5無限又$2XX一個月
你用嚟又睇吓youtube 100GB都未必夠,先睇吓CSL個接收好唔好,再考慮sun mobile $138,再唔係都想講支那$188
lucky sim or 鴨聊佳
唔想講支那$188
THX巴打,CSL試過收得好差,暫時試左3同SMT都收到幾好。如果可以我都唔係幾想試支移......支移係$188 4.5G無限唔會限速?

儲值卡得3萬同SMT激係首選,我用緊3嘅本台,本台啲SIM有時上啲PC版網站係有點古怪嘅,而3萬依家有冇鎖速去問番現任用家先會知(之前見過意見係無鎖) 不過3萬同激卡都好似無100GB ,50GB真係要睇住洗
thx
今日買左abc 5gb
希望用到1年
abc 幾錢?

lucky 同鴨10gb 都係五六十蚊
我都係買完先知只係掙1x蚊
咪當試下唔同台
如果lucky 或鴨邊度買平?
咪又係鴨寮街
Share出嚟好似唔計社交數據
如果用萬年卡要小心喎
yes
tethering全部計入36GB個slot入面
連登就咪講中國移動啦
唔係冇左黃萬咩?
即係新藍?
30+20gb性交?
我都搵緊張年卡插router
都係想搵smartone/3
一個月都用成30gb
有黃萬,而家應該係36+20

插router用valuegb抵啲
價錢差唔多
Valuegb 有50gb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞