儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想問去申請mnp萬能卡時有冇咩文件要帶?
hkid副本就得
原上台號帶身分證,原儲值卡號就帶張卡嘅大卡套,仲有綫!
想問有冇卡平平地用大陸NETWORK兩至三日?我唔係返大陸用, 不過係香港郊外某D位收大陸NETWORK, 感謝。
鴨聊佳不過chinazi不動

$55 張

再唔係執張 環亞遊,出面大把蟹貨
10日,每日1GB,可分開用,中港data都用得
$50 張,30-6-2020 前開卡,90日內有效

環亞遊係只可用到6月30日
想請教下。如果上台卡mnp 去3 萬年卡要hkid copy, 之後想再mnp 去 hemat or 自由鳥需唔需要hkid coy ?
萬能卡係儲值卡,已無記你名,再mnp時唔使出示身分證,只需要大卡套,即係所謂卡主證明書!另外hemat同係直銷便代理,未必俾轉。
只要甩咗上台就去邊都唔駛id copy
不過
記住留卡套
記住留卡套
記住留卡套
lucky sim之後有無得mnp去㗎?
中90咪好 買多張80就開得198 plan
好過中60要買一張80一張50
SMT張卡真係全部 幾撚正
SMT張卡真係全速 幾撚正
有無諗過,無實物,得張相係幾危險?如果人人揸同一張相,點知邊個先係真卡主?

不過講真,現實有啲mnp,連攞細卡都做到,你又不妨試吓囉,有啲真係無咁嚴謹嘅,例如網上搞嗰啲,一定係用相㗎啦。

點都好,儲值卡張卡套必須好好保存,否則後果自負了。
ValueGB?
好奇想知依家用邊隻最好?
想要無限
相唔等於個套嘅實物
都係一張卡片咁大阻得幾多位呀
我想問有無人點樣check “MORE China”嘅balance?
張卡上年開嘅 啱啱返到香港但唔知仲有幾多數據剩
我想問有無人點樣check “MORE China”嘅balance?
張卡上年開嘅 啱啱返到香港但唔知仲有幾多數據剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞