儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
3HK 會鎖速 鎖到得5Mbps
sun mobile $138?
自由鳥而家好似有新客promo, 有無人知舊客有冇得玩
用緊自由鳥都穩定喎
百幾數邊有可能咁好
真無限

21Mb真無限
如果你主要都係手機上用其實21Mb足夠有餘,21Mb朋睇2K既串流都係可以輕鬆應付
只有3HK有21Mb真無限
3HK $118

用開自由鳥
想問下係咪差唔多定3快啲?
要簽幾年約?
3HK 會鎖速 鎖到得5Mbps
屌 邊間啲 無限百幾蚊又見得人?
百幾蚊邊有可能咁好
一係主卡去club用esim,副卡數據年卡?
我主卡只係28蚊電話任傾,港島、沙田都收得唔錯
最好笑係今年一月初轉過來club,加埋送嘅data,宜家仲有成4GB幾,未開始用雙卡 呢排少出門,用數據又少咗,希望七月限期前用得曬
一定抵過上台俾月費
冇乜感覺,大部分時間都唔會load 空氣
係咪自由鳥先有?
Club sim 唔記得有
吸sim印象中冇
佢個啲promo code以前試過用嚟派local 1GB local data畀人㗎啫
邊度見到鎖速
抵,但留意佢要買data先送,只買28蚊傾電話係唔送
App可轉台都方便,唔洗去門市
實體數據卡係想出club sim?

有漫遊的,可收SMS

但留意,喺邊度都send唔到SMS
用緊 3HK 無限 plan 入一入黎
https://lih.kg/eapmiT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
勁多苦主

我都係,原本7.2Mbps都隻眼開隻眼閉。依家捱到完約即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞