儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
數碼通 238+58+18=314
續約客係佢眼中等於垃圾
好,唔該
順帶一問,我想帶號碼轉用年卡,隨時可以增值,有乜好介紹,價錢?喺邊度辦理?
ValueGB 50GB年卡登場
https://www.valuegb.com/service-site/ValueGB/tc/local_prepaid_358.jsp

全新 ValueGB 50GB 上網年卡,採用 SmarTone 4G 全速網絡提供服務。全新 ValueGB 50GB 上網年卡,開卡後一年有效,除 50GB 全速本地數據外,更附送 2,000 本地話分鐘及通話管理服務組合 (留言信箱、來電轉駁、基本來電管家、系統短訊轉發服務)【詳細資料按此】。按照 ValueGB 50GB 上網年卡的 HK$180 (包平郵) 的售價計算,平均每 1GB 數據成本僅為 HK$3.6,就可享 SmarTone 4G 全速網絡,性價比極高。。

Source: https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2596353/
鴨記都係呢個價?
2000分鐘一年對我來講都幾夠用,但冇MNP,惟有繼續每月28蚊club
好ok
攪到我想mnp過去
重有得收漫遊SMS
多謝通知,原來可以MNP。得佢一間做MNP,我想睇定少少先。價錢係好吸引的
而家mnp開到橙萬plan?咁好
難啲
師兄坐咗幾耐
我上年5,6月搞完mnp開咗藍萬
嗰陣以為橙萬一定要買新號碼,走去買咗張橙萬做副卡
橙萬增值plan新改動

365日 36GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據
(由2020年2月20日起將由30GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據調整至36GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)
*127*689#
藍萬增值plan新改動

365日 30GB香港 + 3GB(中國, 澳門)
(由2020年2月20日起將由25GB香港 + 3GB(中國, 澳門)數據調整至30GB香港 + 3GB(中國, 澳門)數據
*127*687#
market唔同
隔離廢老台係咁屌
有冇人知點解
鴨50gb $160
屎 50gb $160~180
個啲可能係鴨記賣卡佬嚟
驚人搶佢生意咪不停響度一唱一和
個價咁接近
比我都揀激la

如果有埋mnp就真係無敵
佢地屌咩?
出d卡咁平頂爛市?
屌話呢啲卡唔穩陣,話停台就停台
咁計咪得返3萬可靠
話晒有3 logo

如果唔玩mnp,求撚奇買張都ok la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞