儲值卡/上台資訊區(17)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
1010 完左約 續約有pre sell 5G plan $375 已包隧道
112gb + 用量王 2gb 大陸 1000$ 手機coupon
比我想像中平好多
開荒牛緊利誘的用啦!
5G 手機 我保証又易熱又勁食電,未到sub6階段,唔洗咁急用
第一版講嘅3台118 21mb真無限好似唔見有
因為好似加咗價,加到$138
無club sim卡
係咪一定要門市買張58既club sim卡 無買28既儲值卡買架?
想問下有冇人試過拎咗張儲值卡出嚟之後
再插返落去,就用唔返
淨係show Emergency call only
人仔普通藍色儲值卡
想問下CMHK自動續左約,係咪可以打上去cut
正常步驟
開airplane mode熄返
restart部機
插第二張咭落去有問題嘅slot
確定到喺卡問題就落shop
renew之後麻煩好多
首先打上去customer hotline嘈吓佢
不過唔好太大期望
就算乜都爭取唔到都最少要求佢哋即刻停自動續約
試過將張卡放過落第二部機都係咁
應該係卡問題...
不過我冇咗張大卡
萬能卡689 plan:
由2020年2月20日起將由30GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據調整至36GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據
落舖搞啦,佢哋換卡最易最簡單,問清楚有乜選項。
張hello本身都係第度mnp,而家再mnp橙萬,填form應該都係填我個電話?
頭先去轉,職員見hello 張大咭電話同我而家嘅唔同,問左我幾次
當然喺填而家打*109#之後收到嘅SMS入面個電話

其實最好係hello MNP搞掂之後即刻搣咗張嘢佢
雖然而家MNP卡差唔多全部都係白卡冇曬呢啲問題
https://1cm.hk.chinamobile.com/onlineshop/rateplan-only-detail.html?cid=2002

CMHK出蕉乞客 真無限$141 兩人同行仲有85折
$141好似已經75折左
你岩 我柒左
除左賓賓卡同clubsim(爆左5張) 有無純養number平?
2月20號後新開plan先至受影響?
支那公司,不了
SIMPLIFLY 免費送3GB香港本地流動數據 Free Extra 3GB Hong Kong Local Mobile Data
親愛的客戶:

SIMPLIFLY免費贈送額外3GB全速香港本地流動數據,以全力支持疫情防控,支援客戶家居辦公及獲取最新資訊。額外數據已於2020年2月24日或之前存入閣下的SIMPLIFLY賬戶(已另發短訊通知),有效期與SIM卡相同 。 如欲了解更多詳情及SIM卡的最新有效期,請登入 www.simplifly.hk 或SIMPLIFLY apps,或致電22117100查詢。

張卡丟左先送黎
有售wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞