[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
葉山有時可以成集都唔講野咁 係山里carry 下
可能佢係吉祥物黎
真係好想問社長哪裡來的自信
唔理yume 係咪公廁啦 但佢對yume既行為完全係性騷擾黎對任何女性黎講都好唔尊重
社長覺得自己條件好呱
對面一個搞唔好笑既棟篤笑一個學生哥
同埋佢係志遠面前曬命個種勝利宣言咁真係好撚小學雞
仲以為hana攬完Kai kai會錫佢
tori 話yume 都like 社長個陣芽郁笑果個樣勁可愛
kai啲棟篤笑真係好唔好笑 但佢真係好努力想做好 但又無幽默天份
志遠最尾可以恥笑返佢啦
下一季幾時出
俾曬機會都唔識上
要等下集 希望會有突破

第三部我用vpn睇完啦 第四部呢
起碼無社長禁猴擒
社長覺得自己既表現令到支潤唇膏網上賣哂
真係自我過剩
Yume 去到最後好似都頂唔順社長咁主動
社長好賤呀,用哂我d招數
關佢咩事
糟物窿本身就受歡迎
仲要油面佬肯定本身唔識呢d野走去問sales然後sales一定係sell佢最好賣個樣架啦
賣曬有幾奇
個社長好撚鳩 條女跟本收兵多過想同佢發展
社長姓新野 拼音係 ni i no 暱稱黎
我覺得kai 剃頭好睇過長髮 唔係好中意中意男仔留到咁長
我覺得兩pair都未有一pair一齊就話double date都怪怪地
社長好似覺得自己掂硬咁

同埋kai&hana plan左個date 都無邀請其他人join
社長就自己邀請自己
kai又係既 hana之後都講明想獨處 都唔醒d約過第二日
社長棚牙好核突
笑到成個joker咁
佢d牙好黃 睇落唔乾淨咗 重自動錫人 CLS
唔乾淨
下場應該好慘
睇左集boys&girls next door(2012)
分別都幾大
- 張張都單人床唔係上下格 無咁cozy
- 女仔房大到每人有一個化妝鏡位
- 一黎到個晚就放得幾開 喺度飲野跳舞 唔似新season咁拘謹
- 成集都無panel commentary
- 買歌budget多d? 又radiohead又lou reed bgm
仲要留鬍鬚 加埋更"污wear"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞