[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
依家諗翻 個臭西都唔知背後做左幾多野搞麻由
幾可愛
終於睇曬第三季同略略立過下眼第四季
有冇人好似我咁好掛住第一二季d人?
雖然loveline上好撚悶 但係佢地成班有chem好多
好掛住香織同翔平 流佳同春花一齊走又係哭𠹌左

Peppe個到又係好感動 依加個節目變左交配節目
睇社長係到做埋d變態野 我係男人都頂唔順大佬
阿夢又完全黎得既都受 好撚嘔心
隻猩猩唔撚想講佢 快撚d走 之前係到煩鳩籃球佬已經好撚憎佢 重要係到成日發脾氣 快撚d走呀!

與其係咁不如真係直接完左佢等reboot算 唔想再見到猩猩 社長同公廁
麻由比佢哋話過無點分擔家務、無咩手尾。
大部份由某個身體部位好臭嘅八婆發現再講比寮長知。
由於同樣係輕井澤出身寮長佢係比較偏向信Yui。
加上麻由當時火力全開咁追仔(好彩追唔到)
所以唔多唔少會令其他人側目.........
某個身體部位好臭嘅八婆當時又想追Noah,
咁咪放個顯微鏡落麻由到,
周圍話佢個人自私唔識同人同住唔理人自撚獅。

結果Yui唱比寮長聽>翔平再聽寮長講>
Noah不受溝所以對麻由攻勢反感>
聖南完全置身事外所以一屋人家庭會議圍屌麻由。
結果麻由畢業

Yui𠵱條閪女人只要有異性對佢嘅目標有曖昧關係都會出盡全力玩小圈子杯鳩果個人後邊利沙子又係咁比人搞撚到連屋都唔撚想翻你睇翻哂就知𠵱條閪女人有幾撚賤。佢同Aio真係天生一對最好白頭到老唔好放生出嚟再為害人間

屌,嬲!
佢同aio好似已經分左手?
Risako真係超慘 無啦啦一翻到去俾人審犯咁審
仲要唔係咩大件事
好彩有課長陪佢
好鍾意risako 笑起上黎好可愛
鏡頭前話唔想拍拖
一走咗之後 就私下搵Vivi話想試吓一齊
之後Vivi話約聖誕見
佢知道節目想影佢哋兩個
就即刻話個日比賽會打到好夜唔得閒好攰
怕比人知佢食女
冇曬女fans正仆街
vivi喊咗好耐
之前話分咗隔無耐又一齊翻
佢哋ig重有合照嘅,應該重係一齊。
我無跟到足呀.....怕嘔死比人當武肺。
Risako同課長重係好朋友
條閪女人果時係Mayu試驗成功咪照辦煮碗咁做多次。
話Risako信唔過結果比人踢爆係鏡頭嘢都扑埋
鏡頭後*
美月
會唔會因為咁所以佢退出娛樂圈
你講美月定美咲呀?
美月係咖啡師美咲係AV女團成員。
美咲先係退出娛樂圈果個。
WK40 終於有人帶口罩
Sor自膠
美月原來都有比人玩
原來美咲個團係av女團我以為係地下唔出名嘅jpop女團
係,不過如果佢地同時出現響間屋入面個氣氛應該幾正
前幾日睇番仍然係好驚訝個閪女人優衣可以咁變態,私底下錫過扑埋野仲可以扮純情,嘔心到呢
兩單係日本都係大炎上
唔明優衣諗咩,可能佢覺得又唔係偶像明星個形象崩壞都冇所謂吧,anyway整臭自己有咩謂呢?
終於有個正常人講返d正常野。
Kai係生活習慣做得唔好
可能係美國慣左 之前lauren又係美國大嘅都被人投訴過
可以話係太carefree
但hana係食住上 睇唔起人借機搵kai出氣
心地好差
係佢地角度社長請佢地就得 請kai就係kai無用、姑寒
勁雙重標準
本身都唔鍾意kai 佢真係唔好笑 睇佢表演好攞命
但佢脾氣好好 無咩人肯低聲下氣認錯
仲要明明係hana自己唔小心
人哋話佢入住前只係拖過手同比人強吻過一次。
佢一入嚟成班主持人大叫好prue好true果個樣真係
成個阿嬸咁樣都叫可愛
有冇人同我一樣都覺得shion同vivi今集嘅約會好可愛
(雖然唔覺得佢地會發展到
ryo之後就無做家務
一嚟就扮撚晒野做好個形象
男人嚟講佢心計都幾高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞