[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
輕井澤嗰季死唔認去整容真係搵鬼信
好撚正
阿嬸嚟架啦已經
可惜德井唔係到
痴撚線條女又靚又大波
阿嬸黎講都叫勁
食食埋埋咁多年下靚仔
真係估唔到林ゆめ都入黎
由tupas 同emika 一齊走開始...
今季商業味太重...
今次我覺得係noah高攀佢喎 條友扮上進
人地介紹份工比佢返兩返就擴工 日日PARTY
又心地差笑9歌手 根本就唔識尊重人

Seina靠自己 model, yoga老師都做到有聲有色
又有義氣多朋友
人地有需要時真心聽同幫人
除左外表之外有邊樣唔係好過noah
社長似係行為odd多過嘔心 覺得佢好頂引

重點係佢喺其他人返黎既時候又即刻唔成個嘴飲
即係明知咁做係有問題
猴擒佬
Noah係勝在外表+家底
係零內涵架
但呢d人又會大把女埋身咁解
雖然唔中意YUI但覺得佢唔係同Noah一齊都叫甩難
Netflix 幾時出第三季
Noah依D二世祖 洗鬼勤力咩
同埋邊會鐘意優衣依種女仔吖
當初以為同聖南都係追到姐姐嗰種征服感
點知又俾佢地玩到咁耐喎
Season one failed to fulfil my expectation whereas season two satisfied my expectation.
社長返到房都仲飲緊枝啤酒
頂唔順依種人 好油膩又過分自信
呢季好似好多都係黎賺人氣
想入藝能界or做緊藝能 愈睇愈悶
hana愈黎愈煩 好想佢快啲畢業
有新人入黎佢好似interview咁每次都問一樣既問題
唔知以為佢係mc
個個都好似唔係嚟拍拖咁
社長好咸濕狗公feel 重要過分自信
一齊做戲用來接job keep人氣啫
Hana 好八婆feel,個心成日想搵d靚仔到唔係佢lvs的男仔,其實佢同Kai望落幾襯又睇唔上眼人
鐘意man嘅姐 ryo社長好靚仔咩
唔靚仔 仲好撚油膩
社長呢種自以為好高超既撩女仔技巧好岩同hana一對啦
同hana個種一見到岩type既男人雙眼就發晒光又中意自己無到鳩叫扮怕羞pure一樣咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞