[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
典型狗公格
佢同安未場dating真係慘不忍睹
成個bb仔咁要條女渣車已經好柒
宜家諗返
安未其實係咪無得say no要同佢出去
Emika佢自己ig上邊都有班女自稱party girls 啦
又係啤酒妹嚟,無論打扮衣著都撈味十足。
求其係節目上邊喊一喊馬上成班人覺得佢好true好prue

Yume應該要好似都會男女果個Misaki咁
去AV女優團到做藝人啦
佢好明顯就係果啲想出名對感情方面有著數就算果類人。
美月性格超好
Han-san又係真到
都會男女其實幾多好人,又有AV女優睇
但係我唔係好鍾意你個名果位
揸成粒鐘車去到重要唔開,真係柒到一個點。
好多時都係新入伙無咩活動就會出吓街又同年。
當比個機會認識吓囉,不過比我一定唔會去
https://youtu.be/R7pfwfChBQM
可以望下佢講過乜
我覺得佢都係想出名順手搵水魚個類
新入坑 終於睇到36
社長真係搞唔掂
佢都幾老實
問佢夢想
就話想住大屋 想唔洗諗錢開心生活 想同有錢人結婚
係雞味囉 但又唔同emika
emika 係真係風俗店個啲風塵味
pepe 同新女朋友勁sweet 仲一齊拍youtube
事業愛情兩得意
其實日本妹係咪都係咁
佢太誠實啫
日本妹好多都係想做家庭主婦嘅。
但係唔會咁鳩咁上電視節目話要嫁個有錢人囉。
同香港之前果個無樓無高潮嘅八婆一樣樣
佢貪錢個樣都好表露無遺,成堆名牌嘢。
同樣係寫真女星我覺得同麻由真係差好遠。
聽到個咸濕伯父係社長就開始釣住佢
個性格真係

Emika明顯外型打扮就係出嚟撈嘅女關公。
成個陪酒小姐feel,加上佢公開講佢鍾意飲酒。
兩個都好好
但都係唔好彩

但我覺得佢地唔會溝返鬼
林夢正過麻由好多喎
唔係追live睇唔到點解咁憎佢
暫時都幾鐘意佢

邊位巴絲sd俾Tupas
emika咁後生就咁強風塵味,嗰個氣質真係
個人鍾意麻由性格好多。
分手後入住之前好努力嘗試去搵新戀情,
當然因為太努力失敗咗。
佢唔會好似奶夢咁明顯係搵有錢人。
麻由唔會一路受人性騷擾,
另一面又同其他人投訴但自己唔做任何嘢。
麻由如果唔係咁直來直往的話都唔會比人杯得咁勁。
雖然兩個人都係節目中賣奶,
但係奶夢真係味濃郁好多。
佢重要話想做空姐
真係襯到絕
但係冇畫到地球
想問各位最新個幾集係咪上日本netflix睇?
佢個造型出事
濃妝 曲髮
agree
明明佢淨係拍過一次拖
個人又認真
但個個對佢啲態度好差
貴之仲問佢同幾多人做過(youtube d未公開片段)
令我對貴之印象好差
上邊有位巴打話日本人拍幾個月已經算正常。
麻由佢自己講拍過一次,拍咗四年。散咗先入住。
對比奶夢自己講拍過九次,最長年半(?)
我當佢兩年啦麻由都比佢長兩倍
邊個對感情認真就咁睇都知啦。
麻由有好感就搏哂老命𠵱點可能有人會好反感,
但係咁反映咗佢對𠵱方面唔多唔少有幾認真。
個個對佢差係因為有某個身體部位好臭嘅八婆搞小圈子。
最後成功逼走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞