[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
佢明顯認玩同做緊marketing啦!
宣傳自己之餘重可以抽大波妹水喎
何樂而不為?
所以佢出T品牌
人屌鳩佢變態佢重話𠵱個係佢榮幸
(唔知佢唔識睇英文定係點)
禮義廉到同民賤聯一樣
雖然流佳真心去改善自己我都覺得好安慰
不過見佢專登去學煮野食之後都夠膽死剪到個西蘭花咁樣真係覺得佢仲係好戇鳩
vivi 都唔好意思出聲
其實Yume知道到Reo 自己搞生意都出曬水啦,主動比杯酒人飲,社長要搶佢杯酒飲
不過vivi同reo 都好似互相有D好感
都好過上輯果位垃圾
佢起碼成個過程好勵志,
雄大個垃圾成個入住過情都係沒有最垃圾只有更垃圾。
呢樣真,雄大由頭到尾都無意識到自己有問題
流佳係份人戇鳩少少,起碼都係好努力
不過睇得出佢真係真心,佢好似講過佢唔係想做飾演蜘蛛俠既演員而係真係想做蜘蛛俠
流佳佢心態幾好 好似張白紙咁
肯做肯改 自然就會成長
初初佢話以英文讀宣言都以為又要笑佢
點知最後睇到眼濕
如果唔係vivi根本唔想睇
完全同意 VIVI好可愛
性格重好好,可惜遇人不淑
完全唔L明Ryo諗乜...
如果係我有個咁正既女仔喺前面, 仲理乜鳩形象/ fans 睇Ep32 kiss scene vivi 真係好正 覺得vivi做既野好sweet, 好可惜Ryo一d都唔領情(鏡頭前)
人地想食散餐
因為佢想玩9人lo 明知人鐘意佢 唔想一齊都拖住人

播個幕個陣Reddit有d人仲話vivi係性騷擾ryo
話ryo無主動flirt過佢
就算比人問n次都無責任答係咪鐘意vivi/hana

結果條友一走就出真面目
流佳真係乖仔黎,背後一定承受好大壓力先頂唔順要走
重要食兩個唔同嘅散餐
ryo 九成有同愛華搞野啦
愛華真係雞格
vivi仲有樣野好係佢乜都開心見誠講
日本人性格多數收收埋埋
佢就直腸直肚
唔止愛情,佢對住tupas同kai 仔都係咁直
希望reo 係個好人啦,佢兩個有D chemistry
其實佢離開嘅位幾好.......
因為完全睇到佢成長位,可能見春花都走佢就走。
加上佢係屋溝唔到女又勁多人當佢細路咁睇。
不過點知後邊果啲人..............
Ryo初初好受架,可能之後見到D女fans開始unlike 佢態度先變得模稜兩可
贊成 佢個刻唔走 後面都唔會頂得順
不如同春花一齊走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞