[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
但係上面有巴打話輕井澤係真心喎
輕井澤係真心定雙面人
兩樣都有,前期真心,後期
+1 我都覺得佢嚴重被underrated
搞小妹妹係幾多男人既夢想
Bgnd 個慎係咪真係拍GV?
In the city I mean
佢話無人愛唔知點愛人 心都酸
但默默對人勁好
仲要同愛華講無你既公寓太冷清要一齊走
真心覺得tupas 係最好, 清泉黎
仲要認真工作 好charm呀呢個男人
琴晚終於睇左hana爆kai個段 可能我現實接觸唔少閪人 我算係接受到 唔會睇完覺得hana真係仆街又盛 個件衫對佢黎講好緊要 而當晚佢講左好多句都只係想kai除左sorry之外講d野 令佢無咁嬲 除帽個下睇cap圖以為好暴力 其實都無咩野 可以我M開 條底線唔同
而kai本身亦都唔太識表達同埋與他人相處 第2晚語重心長同hana傾左之後都叫走得唔難睇 hana講左句野我有d心酸就係 owned him a hug somehow in the future. 佢都想大家好好發展既

社長話kai唔好笑聽落唔算惡意 因為真係唔好笑 比佢知亦都唔係壞事 佢d溝女法真係刷新我三觀 好彩無成功 如果唔係對好多人黎講 呢個係一個100%既成功方法
岩岩睇完39集 嬲到仆街
Hana真心好on9 洗唔洗做到咁盡
明明自己都有錯 就賴哂落人地到
好擔心kai既心理狀況 佢上stand up忘詞已經feel到佢情緒爆煲
仲要俾個自已鐘意既女仔咁對待
往Kai 一開始係對hana咁好 係咁開解佢
Hana真係醜到由內到外再到返內
Hana外表成隻猩猩咁

內在又鳩屎
直情覺得佢破壞成套th

點解無人係佢instrgam 屌臭佢
我dm佢屌左佢close左comment
小道消息話係

美月其實都有比人玩過拍寫真定唔知av
我都睇過張圖 但無fc
太耐之前
(但美月係我心中依然係完美)
最新個集
嗰到真係笑撚到我癲
夾埋副聲道班主持啲鬼叫
38集見到佢知道自己背後俾人講 上台即刻失哂準
仲勉強自己笑
真係好心酸
其實你再睇返last interview kai你會覺得好無奈

夢就入黎個interview 已經想搵有錢佬(唔知係咪,日文差,有錯請指正)

Hana佢本身係打摔角,其實真係唔應該郁手
佢對件衫其實唔係咁重視,可能係之前聽到佢冇錢,又覺得佢個人係入面冇咩付出,所以一次過爆出黎
不過話返轉頭其實kai都好慘,上午俾vivi爆完,影響到個stand up show,夜晚再返黎俾人爆多野,真心好灰
又要做雞又要拎貞節牌坊
好慘
翔平走個時好有型
幾欣賞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞