[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Hana仲唔走 佢好殺風景...
樣又無 妝又化得衰 一見親佢發姣就驚
最衰係咩呀 性格差呀!
當初kai安慰佢接納佢 到人地低潮就踩到人地底泥
郁手打人頂帽走
明明佢件衫咁重要又漏係洗衣機
佢自己先係最大責任
同住淨係識係背後講人,有咩想人改進咪講出來囉

醜樣格衰姣婆
屌 社長真係好odd
社長勁賤 心計重 佢做嘅一步步都係為令夢落塔鋪路
仲要性侵夢 又錫又夾硬要啲女人同佢訓
係志遠面前就勝利者咁 好嘔心
如果佢唔係死要搞個trip 都唔會有之後咁多唔開心嘅事件

相反vivi 好善解人意,人又好多正能量
同埋好心俾好多提醒開解人
又靚 真心無缺點 希望佢遇到個好男人

希望小芽可以再黎做嘉賓 好鍾意佢
Vivi性格好好
好擔心tupas希望emika唔會玩佢
我反而覺得第一班好悶
其實佢同トパス係咪真係有一齊
兩個Ig都完全冇影
佢都叫妹仔
TH入邊佢認臭西第二無人夠膽認第一
人閪樣衰無身材。
諗起佢不斷離間就好想嘔
我都好擔心
佢之前仲喊仲話一路都無人愛過佢 又唔識點愛人
(vivi開解得好好)
但佢對Emika好好
希望佢無比人玩啦
emika應該唔得閒玩佢啦
賣啤酒賣得幾開心
上埋th應該賺到笑不過而家冇棒球打冇酒賣唔知會賣咩呢

同埋emika同tupas生活係兩個咁唔同既世界真係好難keep得長
vivi真係估唔到
開頭見佢話俄羅斯仲諗住會好似鬼妹勁撚臭串個種
點知有腦又識開解人真係好勁
我唔鍾意鬼妹都比佢吸引左
Hana 真係八婆黎,見到Ryo 同vivi 去吹下水就喊苦喊忽,3歲細路咩 佢同Tupas 講佢識得Emika 耐啲所以先知Emika 內裏係點,當初爭Ryo 既時候咪其實都係互相識得二三個星期,仲要係鏡頭前唱衰emika
樣又唔靚,唔明點解Panelist 話佢好靚
係!!! 佢同tupas講識emika耐過你真係睇到反白眼八婆到
佢一直都唔抵得emika同ryo fd啲
Hana 真係有得同肥妹仔有得爭 Chaotic Evil 呢個位
無人夠佢打 所以無人夠膽講真話
呃蝦條 扮成熟 社長份人又係屄到一個點
好痴線 今日先得閒睇第37集
明明Yume reject 咗佢
但佢仲問人遲啲一齊會唔會想同佢扑野
Vivi好能正
啱啱追完Netflix 果新嘅part 3,
好吊癮,邊個網站仲有得追落去
vpn幫到你
Tupas 個老闆莉莉全名係咩
同埋社長係乜水
Lily Franky
但係yume 仲答係first choice
見到佢好熟面口
原來係拍過av帝王
Tupas都幾利害 可以幫佢打工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞