[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
唔知係咪會幫佢地搵埋工?如果係就好D
各位知唔知Netflix 幾時有埋最後4集?
純粹講笑啫,就算幾咁姣婆遇著姿粉客,一晚時間都唔會發生啲咩啦。況且Tupas唔係第一日識Emika,係佢在場既公開場合講笑係無問題, 如果單對單同社長講就唔同講法
如果個時係EMIKA留底
換走隻非洲大猩猩嘅話應該幾有睇頭
好想睇YUME EMIKA兩隻鬥姣社長
新大波妹剩係識附和人
應該幾爆
bgnd第一pair
兩個性格都好好 一齊左都無離開間屋
都1-2個月就散
我覺得淨係唔再住埋一齊已經好大影響
唔知點解th唔似戀愛巴士咁可以咁多結埋婚
佢個concept令我諗起佐治古尼套寡佬飛行日記,但人地係周圍飛去唔同公司幫公司炒人加工作轉介
諗起牛肉事件 到而家都仲係好好笑
人地送俾個男嘅 一塊都唔留(?)定仲有少少 仲要唔問人真係唔啱
但佢嬲到喊又真係有啲好笑
佢完得咁快我估好快搞掂
俾一個月佢先
唔係話日本播埋第40集咩,我見Netflix 仲係36
戀愛巴士得7個人去到異地生活,日對夜對,好多時真係共患難,會真身感受到對方所有性格,所以回國後易d結婚。TH依家哩班都唔知一星期有幾多晚住喺House啦成日聽佢哋對答話好耐冇見對方
仲要翻譯
都要啲時間
我係估最耐一個月
好似食曬
呢件事真心on9
你可以嬲但唔洗嬲到喊咁on9囉
再講我係佢既都唔會為咗份牛肉嬲成咁囉屌
講兩句算撚數啦 成個小學雞咁
仲要話好油唔係好好食,諗返都覺得搞笑
條撚屌都比人串佢又話要練廚所以會咁煮野食比人食 但最後長期1點幾點先起身又唔煮野食 同前一季東京個集一開波條棒球友一樣得把口
重點仲要偷睇先樣衰
話說點聽到主持個邊既聲 揾左好耐先唔知點搞
右下角有得揀 字幕隔離嗰到就係
得呢d簡係唔係要裝插件先得
口述影像咪係
佢成個人根本撈味同風塵味極重,我同老婆睇都一致覺得,諗咁奇怪咁後生就咁既款,後尾你地講番原來佢係啤酒妹咁先明白
佢成日話人誤會佢,咁係因為你成日做呢d野令人誤會囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞