[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我覺得tokyo開頭都幾悶 無乜進展咁
初頭第一套睇既就係tokyo 19-20
見大家都話開頭呢6條友好悶
我心諗 都ok丫 幾好睇丫
之後中途開左軽井沢睇
我屌 原來tokyo真係好撚悶
其實夏威夷都好睇
睇彈野個男仔
好仔黎不過真係
同埋夏威夷啲女質素真心高好幾班
Tokyo一開波個3個仔都唔知做乜咁
D女又好似掛住睇人有無事業心
係peppe黎左先好睇d
仆街再返嚟會唔會無咗hana 同社長
翔平走得好灑脫喎
流佳都有成長呀
係唱歌個個差啲囉
中間無啦啦瘋狂對住ruka講經真係頂唔順
我明呢套野係睇人成長 同埋ruka的確係有啲唔嗲唔吊
但班女個觀感做得好差 睇到好煩
講完ruka又講翔平 話佢唔專注最死一份工
呢下我真心睇到好炆 仲要班主持都係贊同啲女既講法
可能真係文化差異 對保守既日本人黎講翔平套理念可能太衝擊
我淨係心諗 佢又唔係好似ruka咁唔知自己想點 佢係自己揀要呢個生活模式 關你地撚事咩屌 講到自己做死一份工就好成功咁

佢最尾真係走得好瀟灑好型 應該真係台灣呢啲地方先啱佢
Hana過主啦屌 好驚佢又好似優衣條8婆咁賴死唔走
我覺得ruka有d位係抵屌 因為佢真係太on9
班女係咁講經真係煩過阿媽
不過最後佢成長左都感動既

翔平個度又係煩 各人有各人生活方式 搵到食就得啦
又要係咁批判 最後真係走得好
睇緊輕井澤 覺得安未都幾難頂
成個難服侍既港女咁
但條條仔都好冧佢咁 可能鏡頭後冇咁西掛
賣啤酒?佢唔係大學生咩?

好功利咁睇,佢同tupas拍拖係有著數既
真係文化差異嚟
日本人好似好難接受slasher呢種生活模式咁
係中意喺一個領域drill落去
翔平最後走嗰下都好似佢個人咁好撚瀟灑

其實第一班人我幾中意
雖然真係無pair好睇又無乜chemistry
但本身啲人除左kenny 9下9下咁其他人都幾好
而家又有花個西女人又有痴線佬社長就發現之前啲人幾高質

不過社長又真係好撚好笑 想睇佢點樣俾滑浪仔比下去
只可以講開頭班人都係好人
不過就觀看性黎講 我個人鍾意依家多啲
可能我比較變態好鍾意呢啲西女人點癲法

不過都唔知幾時先有得睇翻
今日想開輕井睇發覺netflix抽起左 睇住都會先
起碼9月後 我估
me too,好鬼溫馨sweet
翔平好型,佢嗰套生活同工作觀好貼地
我第一眼覺得佢靚仔 之後發現佢性格都唔錯 正❤️
輕井澤宿舍長太屈 咁多集咁多個最鐘意睇佢佢一出pool就當完咗
個人認為睇完舊東京篇 會覺得輕井澤比較悶
希望香港Netflix 出埋最後個三集中字
係棒球比賽賣啤酒先係佢正職,佢有個group有班女叫自己做party girl
9月先再拍 我寧願佢直接開過新一季好過
之前話晒都係食奧運條水 依右又推遲晒
重新黎過仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞