[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
而家收埋個尾完左佢算啦,社長hana已經玩串左個party
hana再留係度獻世真係停拍好過

Old news 咗左
我之前唔知呀
依家最新播嘅應該係一月左右拍?
netflix hk 上左新
我又重新睇多次
一開始kai 入黎個陣笑容多好多 開心好多
佢走個陣真係完全係敗走
雖然都鄧佢好高興
社長對kai 講關於佢stand up 既表現雖然係好意 但完全無必要係大家面前講
係男仔房三個人傾個陣講咪得囉
發生左咁多野又要敗走
仲要係走之前係大家面前好似又落佢面多一次咁
hana 又好似嗒糖
又可以睇條臭八點樣柒
當人地睇唔到佢成隻非洲大猩猩咁整人頂帽
憑住《雙層公寓》打響知名度的21歲小鮮肉西野入流佳,自「畢業」後即獲藝人事務所羅致旗下,目標要做蜘蛛俠的流佳,現時正處男拍劇,跟女星山本美月合演新劇《還有3次,與你相見》,正式入行當演員。昨晚,西野入流佳與去年同住的舊拍檔田邊莉咲子在IG直播,隔空合體來滿足一班粉絲。

加埋都好似冇5句台詞
Hana 每個男仔都嗒糖
覺得最難頂都係Ryo
Niino&Hana係擺到明我係咁既性格
佢就陰陰濕濕扮哂野咁 (Kenny都係咁但好少少)

問十次帶你遊十四次花園
同佢講就崩潰喇答yes/no啦
佢躺喺度/託住個頭施施然話「你真係想知?」

轉個頭無鏡頭影住就狗衝 一影就龜縮
見Vivi開始唔show佢 就即話Like you very much, 叫人為佢留喺日本 勁厚面皮
Netflix一般會遲日本幾多集?
定係差唔多同步?
等滑浪仔同vivi
可能要換下新人入
最想換走花
佢真係好難頂
換走hana 淨返既人應該會有野睇
有社長係度唔怕冇花生
好想睇佢做痴線野
覺得第一個班底好睇好多

第三季暴走晒
我決定第4季唔睇了
開頭果班先係真心交朋友
大家互相鼓勵追求人生目標
而家呢班太勢利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞