[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
邊度有得睇最尾果集
Sor啊我打錯美月個句 我想打「比人話過有拍寫真定唔知av」,唔係比人玩過
美咲個團係有好多AV女優為主,不過唔一定要係先入得嘅,好中意美咲,可惜所有social media acc都del哂
睇完先知唔係AV女優都入得
論出名程度係十分出名嘅
當時睇到好出奇,佢引退後真係邊到都搵唔到。
佢個人幾開朗活潑嘅。
嘩咁快
有無相 想睇
Pepe ig: peppedesu
佢女朋友 : yoshinobelli
佢女朋友有條youtube channel 但係得3條片
鬼妹黎,個格有少少似Lauren
Lauren正太多 冇得比較
都話唔係kai同hana一定要簡一邊 team hana同team kai都不了

d女在意個位唔係錢 係kai無表達謝意 咁形象差好正路
唔想咁既話應該同同行既人交代同社長有deal
覺得「關其他人咩事」,咪咁既下場lo

成班人買茶 佢就咁坐喺度話我要呢樣 yume幫佢比左 要hana提佢先講多謝 唔交代下真係ok咩

就算講左都唔係咁hea 幫手睇路拎野都ok姐
朝不保夕 爭啊媽錢 影響housemate 都話唔會返多d工咁既lifestyle太痴線
最多話佢好mellow 但太自我
睇完wk40之後覺得屋裡面d人係無乜野
yume唔覺得社長太變態
d仔又唔覺得hana性格好差

有無人講Shion
長褸look已經好正 和服look不得了 正左幾倍
冷衫加動漫tee個look都
agger 傻傻地好吸引 性格又幾好
同勇氣好夾
睇社長一路都覺得核突自戀程度已經高過娛樂性
尤其今集扮鬼走去撲埋yume度 喺地下爬望人對腳/裙底
但係最後個幕又覺得佢真係好岩上節目
係好正
但係係入面好似唔係好投入咁
好專注工作
Shion
Shion真係好似啲小動物咁好正好QQ
但溝女要再努力啲
不過感覺上啲女都係鐘意啲Man啲嘅
對小弟弟應該冇乜feel
架妹應該都唔少like佢掛
我指住入面啲女
Twitter每次播完都好多人讚佢
日本人黎講身高都贏十條街啦
不過house 入面夢想搵有錢人
vivi 明顯好似中意成熟啲
上得TH,唔咁做冇話題性,想上位出名why not
呢季最憎Hana同emika
Emika係真係利用tupas咁
Hana係死煩膠
睇佢ig 呢個人物設定反而令佢有好多fans
佢出場咁耐一直都覺得佢好好
可惜鍾意著個賤人
無啦啦完左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞