[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

牙凌都係team kai
大家都係team kai
香港netflix係咪會聽日出??
點解仲未更新
通常好似兩點至四點有一個固定時間更新
Yume同vivi好似都幾嗒糖
Kai福畫唔差wo~Pop art feel
咁快走 都唔知係真心改 定改得Exactly一日
好似水川麻美講咁 比較想睇到佢喺TH依個環境改變 不過佢都係唔適合上電視住
欣賞佢終於有好好地面對自己 主動同Hana傾
始終唔係Team Hana都唔係Team Kai 兩邊都簡唔落

而家一望到社長就覺得猥瑣移開目光 希望新男挫一挫佢 Vivi鬧下佢lol
個新仔運動員得黎又有生意 又後生同幾型 講野中point(話間屋而家個個好各自為政)
so far個個surfer上TH都易溝到女 (Masato塊面圓左好多lol)
男運動員好似好受歡迎 溝唔到鍾意果個都實有女鍾意
更新左
社長喺kai話走個陣
喺全部人面前講睇左kai表演好差 唔怪得上次唔想去京都
大佬 仲敢提 明明係你push人去 走都要lecture人
已經算係間屋裡面同kai最fd既人都咁對佢 有咩用意
surfer唔係普通人會接觸到既職業
個個都陽光又大隻仲識普通人唔識既野
係女都嗒糖
我睇到呢到都真係火都黎
成段野除左踏低kai之外完全係冇需要咁講
又唔係有咩有用嘅建議
好唔鍾意社長為人 雖然佢入左黎之後好睇左
反而我又唔覺得社長做作
除左京都個part, 社長都真係提番佢咁樣甩嘴法,真係唔掂喎...要加把勁
講真阿Kai講到佢全心全意做standing comedian,咁既quality真係唔收貨

我好欣賞社長呢一下的舉動...佢講出黎,Yume又唔會覺得佢型左...
有時唔係話你個個就係衰人仆街(當然hana個隻除外)...尤其係日本
但社長並冇講啲咩有用嘅建議喎
我睇落就覺得佢係再踩多人一腳
Kai都冇理由唔知自己果次表現好差啦

同埋社長係咪搞錯左個因果關係
明明kai本身都唔想去 想專心諗stand up啲野
係社長push佢去 話去refresh下個人
結果搞左場大頭佛出黎
Kai就更加多野煩 最後stand up嘅表演更差
諗諗下,宜家情況好大機會停拍,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞