[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
走哂之後得翻Vivi一個真係carry成個show
大槻靚好多
愛華對住小花果個勝利者姿態真係想煎佢兩巴
果陣真係有小小同情小花既殊不知佢都係熊欣
結果沒有最只有更嘅奶夢出現
Ryo一個華麗轉身避過熊欣花𠵱粒核彈
由負100進步去到負50,好好多了
用老豆張卡買野,唔貴唔買
又唔好咁講
真係有進步
起碼一開始乜都唔識到後面又讀英文又搵工返要講英文
煮野食方面都有上堂學,真係冇咩人會咁做
對自己認真左,肯學肯做
所以一出黎就有人搵佢拍野啦
佢個人真係OK,肯學肯改
但真係無乜常識,小獎咁少出聲都識話佢唔識煮應該上網睇睇應該點煮
希望佢會越來越醒目越來越叻仔
完全唔L明Ryo諗乜...
如果係我有個咁正既女仔喺前面, 仲理乜鳩形象/ fans 睇Ep32 kiss scene vivi 真係好正 覺得vivi做既野好sweet, 好可惜Ryo一d都唔領情(鏡頭前)
因為佢想玩9人lo 明知人鐘意佢 唔想一齊都拖住人

播個幕個陣Reddit有d人仲話vivi係性騷擾ryo
話ryo無主動flirt過佢
就算比人問n次都無責任答係咪鐘意vivi/hana

結果條友一走就出真面目
ryo 九成有同愛華搞野啦
愛華真係雞格
vivi仲有樣野好係佢乜都開心見誠講
日本人性格多數收收埋埋
佢就直腸直肚
唔止愛情,佢對住tupas同kai 仔都係咁直
希望reo 係個好人啦,佢兩個有D chemistry
結果沒有最只有更嘅奶夢出現

本身奶夢黎個陣都覺得 媽 終於有返個靚女 唔洗睇猩猩
點知原來公廁黎係人都得 快D同社長搞完野好兩個一齊搵埋猩猩走
肯改真係好緊要! 好多人明知自己不足都唔肯踏出改變自己既一步, 多多藉口...

好似講緊自己
屌還屌,我覺得依家佢地幾個幾有娛樂性的
shion 同reo兩個背底笑鳩社長,但其實又暗中爭緊vivi 芳心
奶夢就睇下佢點同reo 互動同點撚9社長
社長就收視保證啦有佢無悶場

唯一想佢快D走真係得熊欣花
又無啦啦搵翻前女友唔知做乜9
好彩條女心水清知你係th溝唔到女先搵翻佢
又俾人拒絕左柒到
好鐘意佢對TOPAS說教
又同KAI講佢個笑話唔好笑
好真心
咁多季都無幾多個咁好人既女仔
屌 似喎
一路睇已經覺得熟口熟面
關星座咩事
Tupas唔係菲律賓人咩?混咩血.....
發花癲女猩猩先係印日混血喎
果位作者是咪搞錯鳥?
人哋話復合機會有50%
果個位真係黑人?那來的自信?
𠵱隻粉頭發情黑猩猩真係好惡頂⋯⋯
佢暫停其實不如完季換人啦
你見佢溝籃球佬個陣真係心諗那裡來的自信
人地都咁明顯拒絕你 重要係咁迫人 重要告白
傻撚左
最搞笑係佢見人同第二個好相處又偷睇又喊。
活係自己幻想世界入邊。
唔好唔記得邊個聽你喊苦喊忽重令你笑翻!
之後重反轉豬肚就係屎
初初都係覺得佢都係少女心姐
但由vivi 入住開始就見識到佢係痴9線
搵左好耐 好難搵...
輕井大波妹真係屌打東京大波妹
要聽埋主持個聲道
社長等阿夢返黎個度真係笑到仆街
係咁話社長望人地對波
同飲酒個度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞