[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
點解轉哂口風,之前播輕井澤個陣
呢好多人話悶 ga wor
尋晚忍唔住開番一集回味優衣點樣癲法
社長雖然核突又猴擒, 但娛樂性豐富, 我幾鍾意睇佢

Hana專橫霸道又鬼鼠。 從本質上形容佢, 就係一個滿身肌肉但心智冇長大過嘅spoiled小朋友。呢啲人唔得罪得, 一旦人哋有咩小錯, 佢就會利用自己受害者(加上作為女性)嘅身份, 去bully人哋嚟發洩。

「我個人係咁真」「我就係愛恨分明」等等語句係呢種人愛用來欺凌其他人嘅藉口。佢呢啲人嗌交時唔會有底線, 必要時仲會動手。明明人同人相處係講求互相解決問題, 但係佢只哋情緒爆發時只會想自己爽, 爽到盡, 而解決問題舒緩當刻衝突嘅責任永遠喺人哋身上。
我覺得社長想上位多過溝女
佢ig無熄comment 咁啱又出左個服裝品牌
用到日本vpn既就得啦
netflix睇你登入地區轉架咋
唔係架, netflix block vpn block 得好勁, 有日ip 唔一定睇到. 我用private vpn 暫時ok
我用比錢既vpn暫時都冇出過問題
係入美國netflix會出事之外其他都ok
點隻揪
佢同佢老母都係職業摔角手
到時比佢兩母女打死都未天光
但係如果係圍毆就唔同講法啦
Hana真係癡撚線
要全部人坐喺到睇佢發脾氣
難為Vivi

Yume都係8婆嚟
見到條癲雞已經咁嬲仲火上加油
係,其實各方面都感覺到yume係八婆嚟,包括佢對社長態度,同埋hana同kai事件入面佢仲加把口,真係八婆極品。
一睇就知係老江湖啦,比錢佬溝都係家常便飯。
佢由果位某個身體部位擁有強烈氣味嘅花去動手,
佢咪出口去撥火睇戲花生,見高就拜見低就踩
TERRACE HOUSE TOKYO 2019-2020 は、CASTやSTAFFの安全と健康を最優先に考え、現在撮影を停止しております。楽しみにしてくださっている皆さまへは申しわけございませんが、第40話をもって、配信を一時休止とさせていただきます。
Terrace House Tokyo 2019-2020 is the top priority for cast and staff safety and health, and currently stopping shooting. I'm sorry for all of you who look forward to it, but I'm going to take a break from the distribution with episode 40 If you have decided on the upcoming distribution, we will inform you here. Wish you all the best in your safety and health... hope to see you soon!

皮已收 40集last
係暫停定直接當完左今季?
頭段我一路覺幾好
暫停
可惜,即係覆拍都係呢班人,除非佢哋自己唔玩
Hana死返出去啦當我求下你
我真係唔想見到隻猩猩
優衣同noah入黎之前都唔錯既
雖然個大波妹都悶悶地
個樣已經唔討好,仲要性格西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞