[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
但係唔係得日文聽沒得睇到佢地講咩既字幕
係阿 得把聲 冇字幕
麻由起碼對感情認真𠵱點都已經好過佢十倍
可惜社長愛大波
佢應該唔夠波路同奶夢揪喎
人同佢講重要話佢自己係到用唔同方法努力。
話佢自己學嘅唔係家常菜
心諗柒咗你就潛啦,咁多嘢講。
果然沒有最柒只有更柒。
最正係佢成班 friend 個 group叫自己 party girl
就係啤酒妹果班。所以撩仔真係經驗豐富
佢成日話打工果到咪係去球賽賣啤酒囉,
我都係睇 Reddit啲人搵到佢啲相先知。
下流賤格露出半個粉紅龜頭以為自己隱藏得好好
你個頭咁鮮色正常人都睇到啦戇鳩⋯⋯
梗係莧美和子最正
麻由認真咩 好似好快就睇中noah 明明noah性格
美和子拍到退出娛樂圈
麻由認真係指佢認定目標就會努力爭取。
咁佢係咁出擊都係一個對手,
起碼唔會唔清唔楚。麻由係對果個有興趣就果個。
雖然佢選擇對象就真係⋯⋯
但係佢拍過一次施4年到談婚論嫁先分手,
點都好過拍9次,最長年半。
重要次次都係隨便地開始勁快就完結咁啦。
見到tupas走真係覺得好可惜 emika呢隻為咗保住自己形象 呃鳩tupas 明明佢留低應該都會有發揮 tupas慘成condom仔

而家reboot最想換走:黑猩猩 奶夢同猥瑣社長
巴打係咪記錯人
美和子係第一輯個大波妹
依家係日本係好紅
啱啱睇完 個個都住到唔願走
初初以為輕井澤宿舍長係住得最耐嗰個 點知依輯亞曼仲癲
第11集住到46last一集
sor
之後引退果個係佑依子,
美和子係比工作人員胸襲。
自膠
亞曼耐得嚟重好慘
比人笑佢無作為、唔講嘢、酗酒etc
又比車撞想溝女又唔成功,好彩最後
重有佢同夏威夷果班人都好熟
佢柒事真係好多 踩滑板畀車撞真係
不過睇佢ig好似成兩年冇post過合照 係咪散咗
散咗十世
每個入TH既女佢都溝
佢係比Ms Costco搞到佢咁啫
又拖又乜之後同你講我哋係家人係朋友。
明明樣、人物、身材都唔錯,
但係次次都係:只差一點點~
仲有佢消防員志願應該真係作嘅
佢留响terrace house 咁耐都好似無考過消防員
對上一個想做消防員係唔係得哲也?
係。
咁但係佢係想做夏威夷消防員嘅。
雖然半田同佢傾完話佢其實係想開心做人先似係佢夢想之後佢就放棄咗考消防員
佢留係TH差唔多10個月 真係當嗰度係自己屋企
第一次溝女比條女撚鳩 話當佢屋企人
之後幾次都無疾而終 點知臨走前又比佢拎返個尾彩

睇住佢留咁耐真係好悶
啱啱睇完
勇氣好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞