[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我覺得係Kai開始想縮沙
唔會掛
好鐘意kai,好唔鐘意hana
但都想TH出一pair 情侶
Emika係咪冇同到個個男仔一齊
濕鳩公司仔社長扮大袋想食大波妹
好撚井底
唔係臨走前喺遊樂場同Tupas 一齊咗跟住就搬出去咩
Tupas文靜內向型
e個無乜人鍾意
但我好鍾意, 大家嚴重underrate左佢
emika臨尾希望令觀眾型像改變先做場大戲,咁都信
希望社長唔好走 佢好好笑
睇左咁多年 佢應該係最真心膠得黎有自信

另外, Kai仔加油 食住上啦
bilibili 睇?
第三部係咪應該就快上?
岩岩睇完EP33, 可以入返POST
大家唔好咁快柴HANA啦, 係咪已經唔記得E 輯頭果十幾集幾難捱
係HANA黎之後帶返TH 俾我地

社長係走尻尻地路線, 有佢先有D睇頭
Emika明顯係借tupas 過橋架啦, 一個願打一個願捱, 冇計

今季MVP 都係Peppe架啦, 零死角
可以GROUP入GUY同HAN SAN 果個LEVEL
形象mama
明顯對個fwb/sp動左心 又扮無野 睇到幾心up
不過佢盤生意好似幾掂(身材都係
頭十幾集得you一個開頭comment一段仔
之後就全部都影d housemates
以為會好悶
點知頭幾集d進展已經好睇過哂netflix d seasons
d人說話行為又真好多
next door 同netflix d 真係唔同
好多一班人既活動, d 感情好直接, 好貼地
果時既momo chan 真係好gfable
身材perfect
無咩印象 係咪入左黎一陣就走果個
係呀, 第一個走
有個韓仔ex 果個
日本netflix幾時有season 4?
快畢業之後又到湘南系既人入住

而社長因為大人之事情,youtube直播中止
9成9俾staff 禁止
仲要話今星期停播 知你地好期待睇佢
好唔好意思wo
都有病既🤦‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞