[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
太多喇 睇到唔係好舒服
以前都唔駛一定係變態仆街bitch野先好睇 熱血、友情、純愛個d都好睇
啱呀,一開頭佢入嚟都仲覺得幾搞笑,而家直頭覺得佢計劃緊性侵犯
新東京篇成員之間既bonding真係唔係好夠
我都覺,一啲都唔交心
睇今集都想像到社長平時係公司power harassment會有幾勁
7/4 出 part 3
社長唔會夠條女玩
越大波越要讚佢有內在美 太猴擒
岩岩先發現

日本netflix 有Boys and Girls next door
不過得日字
真係完全唔明社長點解有fans

今季悶到嘔
成班得pepe係正 但你計啦成班啞既屌
如果pepe放落夏威夷應該幾正換走肥袋

Yume 都like 左
唔想hurt人感受唔Fing開好common
尤其Yume唔似性格強 又做呢行(要笑容好形象好)
不過都同意佢要清楚啲拒絕....d毒撚覺得你西既做咩都係西

唔同意yama, boba話社長唔係Evil
Hana講左幾次唔想訓一間房 社長話「大家都係朋友怕咩」
想比壓力人 Guilt人諗多
似係得唔到手就話9人"唔玩得", 你咁既樣邊個想XXYY
黎攻擊人維護自尊個啲人黎
由說服Kai去開始已經係有意識踩住人完成自己目的
個人黎講,輕井澤開頭個grp..佢地係有真心交朋友...bonding 係好好...

不過,講真呢d真係人夾人
人就得6個...好難會下下都咁夾
introvert既人多數唔會係th有咩好下場
kai好多愁善感 可能離開都係一件好事
覺得yume都係唔想好直接咁拒絕 或者佢覺得之後佢地可能有機會一齊呢
之前唔小心比社長kiss到佢應該係反應唔切 見佢呢集feel 到社長想kiss 佢就死都唔肯轉頭
但係水族館到都唔應該比社長拖到手
話隻手好多汗呀又或者扮前面有野睇跑走都可以甩開佢幾次
社長一定會捉住之前kiss 過同拖過手黎係咁講
好想去日本啊
凌似係想當vivi係sp
頭30集個節奏慢到仆街, 次次都係埋到臨門一腳食詐糊
社長黎左之後變左鬥快食女
咁飢渴自己出去搵食啦
睇幾集第一季 就會覺得完全係兩個世界
Shohei 依家係咪冇咗隻牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞