[NETFLIX]Terrace House: Tokyo 2019-2020 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係第幾集?我想睇多次但飛黎飛去都揾唔番
點解你可以咁識貨
佢同vivi 食飯影相果陣都𥄫人對波,ig 有張相都係影vivi 對波
條友真係好撚淫
咁多個season都無出現過一個咁撚猥瑣既人
仲要係自信撚
比個warning你
遲下佢會望住鏡頭笑
一影佢大頭要有心理準備
個社長其實係咪節目效果完全係人格唔正常 點解可以過左佢個篩選
咁佢可能真係有個錢
佢間公司係幾有諗頭既,係日本係有得做
不過我覺得一個諗住辭職既人可以比到幾錢你幫佢辭
唔明點解瘋狂鬧emika雞又唔會點鬧ryo
Emika就算係隨便 起碼兩個都係單身係玩家

話佢玩tupas都無當時人/housemate講過
兩個仲互相follow
Th本身啲情侶大部份都係拍一陣就散架啦
可能真係唔岩呢 兩個又後生又演藝圈

Ryo就隨便+特登去傷害鐘意佢既人喎
玩既仲係大家咁鐘意嘅vivi
係咪男人感情上仆街、性開放係無所謂d
係咪轉field先會搵佢間公司呢
行頭窄既話,全世界都知你連辭職都怕,點相信你工作能力
爭咩吖,兩個都係仆街
ryo都比人鬧到死啦
雖然TH 多數好快散,都無快成咁卦,佢兩個畢左業有冇一個月?
姐係好似至恩同翼牙咁,其實一開始已經睇得出至恩都唔係好愛佢,不過咁多觀眾壓力下先同佢表白,但都拍左年幾吖
可能tupas 太好仔大家覺得side 左姐
咁又真係唔清楚
但如果轉得field 更加無乜野需要顧慮啦
話時話社長間公司個業務... 第一次聽真係R撚晒頭, 原來有d咁既公司!
日本真係誇張到resign都要搵中介幫??
我都想知...好痴線 唔同文化真係唔同文化
連永野芽郁咁仙女都引唔住黑佢side晒tupas
佢player都唔好搞tupas啦,tupas咁好仔
如果佢留耐少少搞社長就啱晒
可能壓力真係太大
你講完我應該都會嚇親
咁如果睇番佢地成日因為工作自殺既又唔出奇,佢地職場文化係咁
tupas 真係幾正,佢表面好似好木獨,但你見佢同老闆好正經咁講咸濕笑話其實睇得出佢份人係幾玩得唔會悶
早早飛左愛華佢仲好
愛華係佢面前撩社長都睇到人火滾
我諗起某人既笑話
其實好撚可悲
但其實佢幫既野都好少
始終啲人係驚遞信開口講果一下
但呢間公司係要自己遞信 佢只係做後續收尾工作
要有market 應該係一條龍
日本人自殺旺季喺4月之後,因一般公司年結喺4月。電車站去跳軌都會選尾班車,因怕阻到其他乘客。嗰個責任心真係痴線以前日本職場文化喺一生一工,雖然依家唔同左,但個傳統根性總喺度
同唔鍾意emika player扮pure扮無辜,佢打扮行為撈味極重,識左社長無耐就駕輕就熟撩得幾自然,點無辜呀
可能佢覺得係講笑,但佢撩社長果下真係完全唔比面tupas,兩個arm arm 先係埋一齊你係條仔面前約人去playroom?如果係我即刻講分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞