[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
打隻駱駝要著女裝扮女人
好on9

你死喇又劇透
因住比狗咬

鬧人透劇都係狗
你老母實係生滋狗
祝你睇所有戲都係戲院門口比人透結局
睇偵探小說係人物介紹比人圈左個殺手出黎

我又劇透下你先
佢老母生睪丸癌
打隻駱駝要著女裝扮女人
好on9

你死喇又劇透
因住比狗咬

鬧人透劇都係狗
你老母實係生滋狗

好小事姐, 話人係狗係唔岩, 但都唔駛咁反擊既

巴哈果度都有問必答啦, 我唔明點解呢度答下野咁緊張

如果真係要答既, 咪粉紅字囉, 又可以等d人唔驚劇透到, 但真係劇透左又點
打隻駱駝要著女裝扮女人
好on9

你死喇又劇透
因住比狗咬

鬧人透劇都係狗
你老母實係生滋狗

好小事姐, 話人係狗係唔岩, 但都唔駛咁反擊既

巴哈果度都有問必答啦, 我唔明點解呢度答下野咁緊張

如果真係要答既, 咪粉紅字囉, 又可以等d人唔驚劇透到, 但真係劇透左又點

唔係大事小事
劇透本身係唔好既
點可能話屌劇透既係狗
本身價值觀問題黎
同出面班翻版友一模一樣
又唔係咬你忽肉 我玩翻版冇問題架喎
有無武器係無耐久限制
有無武器係無耐久限制

有 最重要果把
乜神獸都冇打過, 一開始去左沙漠果邊探險已經入到女兒國,打果邊隻神獸先, 是否不智??

我剩係打左象就去左沙漠解駱駝
夠技術其實無難度

我打左駱駝先 打完其他3隻都冇難度
有無武器係無耐久限制

有 最重要果把

iPhone 都有兩種
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/63yb2g/improved_botw_flying_machine/?st=J17J88ET&sh=7f2392db

終於有飛行器

We've evolved. From treasure chest powered rafts to crate powered hover carts.

What will be the next jump in magnet technology?
終於追曬6個討論串,睇到傻
Zelda入手2星期,玩到一半左右,可以講係我玩過所有zelda最好玩的

我見冇人討論過zelda入面既密技

大家識唔識2段跳/bomb jump?
係shrine入面可以話好多時都用等
Zelda入手2星期,玩到一半左右,可以講係我玩過所有zelda最好玩的

係shrine入面可以話好多時都用
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/63yb2g/improved_botw_flying_machine/?st=J17J88ET&sh=7f2392db

終於有飛行器

好似好慢咁

有得飛仲嫌人慢

隻game內置 tp喎

隻game真係用腦嘅地方已經算少
識用都唔用啦
一開波影完第一張memory就衝去不停搵寺廟打
13心+聖劍衝去打聖獸
一開始得4,5格心去打個d guardian廟打到人都癲 但技術進步左好多 尤其回避同盾反
宜家剩係打左象
感覺好易玩,最難都係攞雷箭個陣特登去挑人馬 隻boss攞箭狂射就死左
其他3隻會唔會難玩d?
諗番去時之笛d神殿真係難玩到震
飛入去會自己出返黎既?

識用都唔用啦

呢個game好玩之處就係可以有好多唔同既解難方法
唔係話用定唔用,而係選擇係玩完之後,會嘗試探索其他過關方法

識用都唔用啦

唔洗2段啦下話
正常解法,多啲觀察已經可以解咩所有野
飛入去會自己出返黎既?

呢個叫迷霧森林
你要由入口入先無事
再要行岩正確既路就會入到村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞