[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘
不知不覺玩左75個鐘
除左mh 未試過打咁耐
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

快撚啲放左佢
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

快撚啲放左佢

eshop放唔到
12 個回憶最後一個好難搵 估到個地區但搵唔到個森林,可能我無去過所以地圖無show 個名出黎
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

垃圾 game 玩左我 160 個鐘都仲係得 40%完成度
今晚又要繼續
剛剛出新手村即去捉白馬 卡左佢係涯邊比我任捉左3x次捉到game over都捉唔到 係我體力太低定有bug
已經喪禁L都捉唔到

兩條半氣

邊洗
其實個l掣應該有timing

無理由禁咁快都唔得

唔係快慢問題,係配合時間問題

即係唔關幾多條氣事 只要捉到timing 就ok? 即使剛剛出新手村都可以捉到白馬?

應該係,同埋馬本身既難度

後面係重點

邊洗 timing 架
連按鬥快架喎

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先
剛剛出新手村即去捉白馬 卡左佢係涯邊比我任捉左3x次捉到game over都捉唔到 係我體力太低定有bug
已經喪禁L都捉唔到

兩條半氣

邊洗

無理由禁咁快都唔得

即係唔關幾多條氣事 只要捉到timing 就ok? 即使剛剛出新手村都可以捉到白馬?

後面係重點

邊洗 timing 架
連按鬥快架喎

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先

捉白馬我開頭係狂按都上唔到 2行+1格氣
之後慢慢按又得左
已經喪禁L都捉唔到

兩條半氣

邊洗

無理由禁咁快都唔得

後面係重點

邊洗 timing 架
連按鬥快架喎

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

我記得我捉白馬都係同你差唔多氣
鳩禁無難道一次輕鬆上馬

後面係重點

邊洗 timing 架
連按鬥快架喎

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

鳩禁無難道一次輕鬆上馬

搭單一問,巨人馬跑緊的速度係咪等於馬仔的加速?

邊洗 timing 架
連按鬥快架喎

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

鳩禁無難道一次輕鬆上馬

D 人測試過 2星巨馬係快過5星馬

我試過按好慢都按到

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

鳩禁無難道一次輕鬆上馬

巨馬係咪得一隻色?我個隻黑色橙毛

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

鳩禁無難道一次輕鬆上馬

得一隻而隻色係有意思
係邊睇到自己玩左幾多個鐘?

你果隻幾星馬先

之後慢慢按又得左

鳩禁無難道一次輕鬆上馬

得一隻而隻色係有意思

好想知,又要睇故事?

主機個 profile 呀盲俠
不是好似要玩超過 10日定1星期先有

部機都係出左一個月, 好多新機主
唔怪得人
除左搵seed仲有咩玩

唔怪得人

唔係呀
佢個 username 叫盲俠

唔怪得人

唔係呀
佢個 username 叫盲俠

咁都有得笑
!

咁都有得笑x2
分享俾大家睇下點樣做到bomb jump
https://m.youtube.com/watch?v=jYzUOntjQvg&feature=youtu.be
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

快撚啲放左佢

隔離登又大戰
分享俾大家睇下點樣做到bomb jump
https://m.youtube.com/watch?v=jYzUOntjQvg&feature=youtu.be

呢個真係唔識, 多謝巴打分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞