[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下係咪有更新?

主機有更新

更新內容其實可以背左佢
每次都一樣

"General system stability improvements to enhance the user's experience"

有冇巴打買左 DLC 係咪有得 download ?

dlc 應該有排都未有喎

做支線都有排做
想問下係咪有更新?

主機有更新

更新內容其實可以背左佢
每次都一樣

"General system stability improvements to enhance the user's experience"

有冇巴打買左 DLC 係咪有得 download ?

dlc 應該有排都未有喎

做支線都有排做

支線差 5個,無刻意去搵
350祠
有排搵seed
350 seed
小弟想問wiiu版有無得改語言?
因為小弟部機係日版一定要買日版先對應到,但如果wiiu日版買左返黎無得改語言我諗都幾難明自己要去做啲咩
請問神像係咪每條村都有一個?剩係搵到兩個,好難搵
有冇村既地圖睇睇
有冇村既地圖睇睇

搵黎做乜
飛去自己最方便條隻村咪得囉
飛又唔洗錢
有冇村既地圖睇睇

搵黎做乜
飛去自己最方便條隻村咪得囉
飛又唔洗錢

屌,原來可以重用
以為只可以用一次
你兩個無人性

如果只有2隻馬
殺死佢的確係唯一既方法

講堅?
你兩個無人性

如果只有2隻馬
殺死佢的確係唯一既方法

講堅?

Reg得多馬就會叫你放棄一隻架啦
你兩個無人性

如果只有2隻馬
殺死佢的確係唯一既方法

講堅?

有時騎得耐都走左去自己行
有冇人打d 怪唔鐘意用技能,同弓箭,純技術斬殺?
你兩個無人性

如果只有2隻馬
殺死佢的確係唯一既方法

講堅?

有時騎得耐都走左去自己行

開曬120其實飛最快
其實地圖有幾多條村/城?
4大神獸/imp/蘿莉/沙漠神獸前置, 仲有條係海邊
有冇數漏
其實地圖有幾多條村/城?
4大神獸/imp/蘿莉/沙漠神獸前置, 仲有條係海邊
有冇數漏

你有份起果條呢
玩左95個鐘,打曬4神獸都未接到起村任是咪正常 又唔想睇攻略,依家睇地圖係咁搵d有可能既地方
地圖上可以執既武器幾耐重生一次
係咪跟紅月
地圖上可以執既武器幾耐重生一次
係咪跟紅月

玩左95個鐘,打曬4神獸都未接到起村任是咪正常 又唔想睇攻略,依家睇地圖係咁搵d有可能既地方

係研究所附近

係研究所附近

有兩個研究所

買屋

買屋

要買屋先可以起村?好鬼貴喎,買唔起
利申:玩左十幾個鐘
想問唔係用type c線差電咩??
我用我個fd果條差手機線插唔入 定係要另外既線?
真係唔知
呢隻game一隻頂幾隻
好耐玩
新手仲想問下,海/水/湖入面d寶箱點拎?
磁鐵好似吸唔起?用冰又要企係船上面先用到?
新手仲想問下,海/水/湖入面d寶箱點拎?
磁鐵好似吸唔起?用冰又要企係船上面先用到?

用冰托佢上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞