[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
FARM 龍個個位如果落少少係池邊打D碎片唔會掉到周圍都係, 同埋佢飛個陣已經有風, 唔駛再生火飛

我第一次打跌哂落水
然後執唔到
游埋去都唔比我執
唔知點解youtube 條友又執到
上網睇 原來可以有方法拎無限箭
岩岩無聊試左5隻蕉炒埋一碟 原來加咁多攻

識食一定係連埋龍角煮
半個鐘時效

試下5個榴槤

如果玩到中後期一個榴槤cp值最高

可唔可以share
啲箭就嚟用晒

youtube search infinity arrow 就有
打完大象後,有時無意間發左個能力加幾個心心。
請問係點發動呀?
請問係點發動呀?

Misha's grace
復活
請問係點發動呀?

Mipha's grace
復活
放殺老豆
炸彈人
可換game

買左一套

用緊
幾正 btw 果5隻本身我都有
但同款唔同卡又可以拍多次

其實係點用

可唔可以share
啲箭就嚟用晒

youtube search infinity arrow 就有

唔好刷 刷完隻game會無咁好玩
今終於打雀仔

我打完雀屌左出聲

我打完最後大佬都屌左聲
乜神獸都冇打過, 一開始去左沙漠果邊探險已經入到女兒國,打果邊隻神獸先, 是否不智??

我剩係打左象就去左沙漠解駱駝
夠技術其實無難度

係雷果隻煩D 其他三隻都好易打
請問係點發動呀?

你死一次就得
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?
另,今日發現原來張把生鏽劍掟向啫喱墨魚,佢會嘔返無生鏽既出黎
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?
另,今日發現原來張把生鏽劍掟向啫喱墨魚,佢會嘔返無生鏽既出黎

係,用途同FIRY差唔多, 不過佢幫你補滿血再多幾個心心~
後者上網見人地講過, 係好得意...
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?

fairy 得5粒心
secret shop 個任都幾長下
secret shop 個任都幾長下

唔係偷聽完密碼入左去就搞掂啦咩LOL

玩完忍唔住買左2隻~
乜神獸都冇打過, 一開始去左沙漠果邊探險已經入到女兒國,打果邊隻神獸先, 是否不智??

我剩係打左象就去左沙漠解駱駝
夠技術其實無難度

係雷果隻煩D 其他三隻都好易打

我打完象好耐都未搵到第隻
D 地圖成日行行下俾人馬檔路
依家去左krork forest 玩下d trial
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?

呢隻薩爾達真係好痴線,好多你估唔到但合理常識既野都做到。
設定都幾平衡。好似武器耐久度好低,就有炸彈無限出黎比你炸樹,炸動物黎攞回血item. 但威力又唔夠用武器咁易打死怪。

如果可以巫師3 故事,支線+薩爾達既玩法。
咁算唔算係近完美既open world?

而家就好期待gta 6 (如果會出)會有乜進化。

玩完忍唔住買左2隻~

第二隻是咪mm版
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?

設定都幾平衡。好似武器耐久度好低,就有炸彈無限出黎比你炸樹,炸動物黎攞回血item. 但威力又唔夠用武器咁易打死怪。

有故事咁仲係唔係 open world
請問係點發動呀?

復活

即係多一條命仔?

有故事咁仲係唔係 open world

好似ff5,6o個種又唔錯
前半story line,後半open
今日上網搵到呢個ONLINE MAP
我自己就唔用住, 遲D先.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞