[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Zelda 100% Speedrun 最新(首個)記錄:
49小時 09分鐘 41秒

https://www.speedrun.com/run/zgn30ney

未睇,佢途中無休過掛?
正常SPEED RUN唔會SAVE,按多餘掣
但點解佢咁多心,正常咪拎十三心拎master word

瞓左幾個鐘

原來有訓
等睇日本人打RTA

100%連埋seed?

成日見到e d
到底係點開?周圍咩都冇

有人會出謎或詩 在上面完成指定條件就會開

搵下附近 應該會有題示

你上左塔未架?

上左

成日見到e d
到底係點開?周圍咩都冇

有人會出謎或詩 在上面完成指定條件就會開

搵下附近 應該會有題示

你上左塔未架?

上左

塔有鳥人架喎
岩岩諗左個idea
奴果呢隻zelda係 寫100年前o既大戰
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
隔一段時間後就推呢隻出黎
會係咪感受......

不過咁樣出,又無左“完全失憶”o既感覺
岩岩諗左個idea
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
會係咪感受......

其實四英傑真係啖笑 啲魔獸咁廢都要輸
岩岩諗左個idea
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
會係咪感受......

分分鐘人馬都打贏ganon la
岩岩諗左個idea
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
會係咪感受......

mipha是無辜的
叫個 補 過去打
岩岩諗左個idea
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
會係咪感受......

mipha是無辜的
叫個 補 過去打

睇哂回憶同zelda本日記之後
覺得不如佢出返個前傳 講100年前既事

前傳個故事張力可以大好多
講link點樣見證住zelda果種失落同無助
雖然最主要都係陪住zelda
Electric Wizzrobe係咪冇一份箭秒到?
放殺老豆
炸彈人
可換game

薩老豆 點賣
希望dlc多啲野玩
搵左50個鐘地圖先打神獸,
易打好多
剛剛買機 買驚
想問season pass 係咪 e shop 買
剛剛買機 買驚

剛剛買機 買驚

香港eshop 上唔到點算 但我個save reg 咗去hk account
Electric Wizzrobe係咪冇一份箭秒到?

把弓攻擊力夠高就得架啦
剛剛買機 買驚

香港eshop 上唔到點算 但我個save reg 咗去hk account

一,等港任出世
二,開過其他國家ac重玩
剛剛買機 買驚

一,等港任出世

唔關事

你開多個 美/日/歐版 acc
用佢黎買dlc就可以
剛剛買機 買驚

一,等港任出世

唔關事

用佢黎買dlc就可以

咁都得
想問3ds邊隻zelda好玩d,未玩過想玩下
剛剛買機 買驚

一,等港任出世

唔關事

用佢黎買dlc就可以

係咪一個email 只可開一個acc?
想問3ds邊隻zelda好玩d,未玩過想玩下

喺另一個post問左了,唔該大家
剛剛買機 買驚

一,等港任出世

唔關事

用佢黎買dlc就可以

係咪一個email 只可開一個acc?

當然
岩岩諗左個idea
地圖設定無咁大
望住其他四英傑死
link最後長眠
會係咪感受......

佢地d武器都係打完神獸先出
好大機會係冇隨身拎住武器上神獸或者武器放左喺神獸度
(佢地本身就係神獸駕駛員所以覺得神獸好安全)
結果一返上去遇到神獸hacker而且已經hack左神獸
把武器比對方拎左加上被神獸攻擊無武器反擊先死
點解可以咁好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞