[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
HEA住玩終於搵齊120個祠
SEED呢屌你得110粒唔Q想搵
打到第四隻神獸先醒起開餐前要影相儲圖鑒
係咪無得100%圖鑒

lab可以買

第一間古代研究所?我買曬d圖鑒但都係無神獸隻王
爆機之後又無得翻打神獸

仆街冇諗到要儲神獸相

果幾隻boss?我都唔記得左添仆街

我都冇 點算

大爆死 希望官方出patch比買boss圖鑒
或者出DLC回憶翻打神獸我都制

有喎,500蚊一張

邊度

可能要打完加農先有
我係打完加農先去研究所買相
最底黃色 item 500蚊

原來係咁,我打前睇唔怪得無
thanks
過完個黑蚊蚊森林先知原來有指示教你點行
仲等我摸黑亂行咗勁耐
仲等我摸黑亂行咗勁耐

我點火把過
仲等我摸黑亂行咗勁耐

我點火把過

我玩到成個地圖都係火
係咪冇得爆機save
岩岩打完ganon睇完劇情個save又係去番打ganon之前,不過多左粒星
係咪冇得爆機save
岩岩打完ganon睇完劇情個save又係去番打ganon之前,不過多左粒星

爆完狗農之後可以係地圖到睇你進度%
我宜家46
係咪冇得爆機save

我宜家46

進度好似慢左 係咪少打左好多 定唔想搵seed
巴打好似好早就打爆左
Btw 我都仲係4x 成個星期冇乜進展
係咪冇得爆機save

我宜家46

巴打好似好早就打爆左

屌咁你都認得我

爆左機無咩好做
任務基本解哂,唔知做乜好
900seed 放棄左自己搵
宜家睇地圖攻略標一幾廿粒 seed
每日就係到搵 seed
但個樂趣就低左
無之後日日 keep 住玩4~5個鐘既衝動

不過多左時間做自己野睇書都唔錯
係咪冇得爆機save

我宜家46

巴打好似好早就打爆左

屌咁你都認得我

爆左機無咩好做
每日就係到搵 seed
但個樂趣就低左

900 seed真係唔知點搵
開左一半shrine先得4x seed
係咪冇得爆機save

我宜家46

巴打好似好早就打爆左

屌咁你都認得我

爆左機無咩好做
每日就係到搵 seed
但個樂趣就低左

我爆機 100祠 120 seed
宜家開埋攻略先 300
係咪冇得爆機save

我宜家46

巴打好似好早就打爆左

屌咁你都認得我

爆左機無咩好做
每日就係到搵 seed
但個樂趣就低左

宜家開埋攻略先 300

未開攻略160了
有d唔小心睇game play 見到
只係掃左兩成地圖
新手林克留名
點係右下角開返地圖出黎?
新手林克留名

你應該係 setting到較左做 pro
係咪冇得爆機save

我宜家46

巴打好似好早就打爆左

屌咁你都認得我

爆左機無咩好做
每日就係到搵 seed
但個樂趣就低左

宜家開埋攻略先 300

未開攻略160了
有d唔小心睇game play 見到
只係掃左兩成地圖

聽人講其實剩係初始區域都有 15粒左右
發覺玩左成100粒鍾都未用過轉類比回旋斬
想問下巴打知唔知係邊到搵Hestu
原本係樹隔離企又唔見左
上網又唔係好serach到正確位置
想問下巴打知唔知係邊到搵Hestu
原本係樹隔離企又唔見左
上網又唔係好serach到正確位置

證明你無留心佢講既野

https://www.hk01.com/科技玩物/76348/-Zelda攻略-薩爾達荒野之息-增加武器欄位-升級袋子格數詳解
岩岩開始玩
想問下打打下lag機係咪正常
新手林克留名

你應該係 setting到較左做 pro

原來自己㩒錯野,唔該巴打
岩岩開始玩

lag lag地 -> 更新左1.1.2之後可解決大部分
卡位1~2秒嗰隻 -> 好似更新完多左人咁 應該係Software bug等更新
岩岩開始玩

卡住1~2秒嗰隻 -> 好似更新完多左人咁 應該係Software bug等更新
岩岩開始玩

卡住1~2秒嗰隻 -> 好似更新完多左人咁 應該係Software bug等更新

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻
新買以為部機出事 冇估過會咁
岩岩開始玩

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻

你SETTING入邊會有行睇到
岩岩開始玩

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻

你SETTING入邊會有行睇到

入game右下角會有寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞