[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人好似我咁打哂4隻divine beasts之後唔捨得入去打ganon
有無人好似我咁打哂4隻divine beasts之後唔捨得入去打ganon

仲要今日去左ranch ruins望到想喊
打完最終boss,係咪只會load返未打最終boss之前個save

本來我都係忍住唔打
之後當我睇完第 13個回憶既時候
就忍唔住要去打了
終於試下行入去打大佬 行都附近 已經玩到刺客信條咁
想問無限箭個bug係咪無左係咁射埋來都無得汁

本來我都係忍住唔打
就忍唔住要去打了

係咪開哂12個就會出第13個

本來我都係忍住唔打
就忍唔住要去打了

本來我都係忍住唔打
就忍唔住要去打了

你搵哂12個之後佢就會 show 埋最後一張俾你
掛係牆上面的
終於搵列報紙檔買到本書

我 total 買左10本
1本自己既
9本寄俾台灣朋友

本來我都係忍住唔打
就忍唔住要去打了

你搵哂12個之後佢就會 show 埋最後一張俾你
掛係牆上面的

我諗住搵哂先打boss
差兩副都未有頭緒
終於搵列報紙檔買到本書

1本自己既
9本寄俾台灣朋友

聽講台灣個邊好搶手 有人訂左勁多拎過去賣

第一本繁體攻略
啲台灣人又唔識英文又唔識日文
梗係搶啦
終於搵列報紙檔買到本書

1本自己既
9本寄俾台灣朋友

聽講台灣個邊好搶手 有人訂左勁多拎過去賣

第一本繁體攻略
啲台灣人又唔識英文又唔識日文
梗係搶啦

台灣完全水貨狀態

忍唔住去左打柒佢,第一型態好撚樣衰
依家解埋回憶再去打多次出true end
睇gameweekly個電子版預覽好朦下, 正式版都係咁?
睇gameweekly個電子版預覽好朦下, 正式版都係咁?

夠唔夠清
商店同市集係咪會無限返貨

好驚賣晒幾次之後佢就唔會再返貨

好似紅月之後會返貨
放假爆左機,有D失落。攪到已家主力打材料升級衫同揾SEED。

好似紅月之後會返貨

老闆都要打怪搵箭,實力唔高
所以貨量小,請支持小店
借問一下,剛開始時捉了一隻馬,登錄後只有222。
今天抓了一隻223,請問怎樣取消之前的222馬。

殺左佢

煮左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞