[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
睇返舊post先知原來第一地區可以同女神換心心
如果唔睇我會唔會爆左機都唔知

證明你完全無睇話劇情係咁飛

見國王應該會知架BOR
本身落街望下諗兩野, 點知有個爸打又衝過黎買, 即刻冇諗買左

我諗我就係你所講個個巴打

商場側個書報攤??  相認到LA

你仲同女女一齊

見國王應該會知架BOR

應該講緊體血互換嗰隻?

見國王應該會知架BOR

應該講緊體血互換嗰隻?

果個明顯唔係女神,係魔鬼
有望下個 mon 都會知
有冇巴打知要用13粒心心蚊出嚟嘅劍點回復能量

好撚彩有save 唔係就冇左把劍 仲諗住把野唔爆係咁斬樹

打爆之後等

打爆之後等

爆左之後返返去森之妖精條村再蚊過?

打爆之後等

爆左之後返返去森之妖精條村再蚊過?

好似神獸啲技咁

等現實時間 20分鐘左右
其實把劍個說明有寫
本身落街望下諗兩野, 點知有個爸打又衝過黎買, 即刻冇諗買左

你仲同女女一齊

HAHA, 偽毒。。

其實把劍個說明有寫

渣住佢等?

其實把劍個說明有寫

渣住佢等?

就咁等,佢會出現返入返你袋

其實把劍個說明有寫

渣住佢等?

佢回緊能量果陣你根本就揸唔到佢
換其他武器打住先啦
佢會自己計時,時間到會提你

其實把劍個說明有寫

渣住佢等?

佢回緊能量果陣你根本就揸唔到佢
換其他武器打住先啦
佢會自己計時,時間到會提你

大佬呀......
你真係好氣答佢

你仲同女女一齊

HAHA, 偽毒。。

好好笑真係,咁岩
點樣打守護者先易打啲
比佢射死左幾十次
用盾又好難反射
利申 5個心
點樣打守護者先易打啲
比佢射死左幾十次
用盾又好難反射
利申 5個心

試下佢準備射嗰時射佢隻眼
然後...
點樣打守護者先易打啲
比佢射死左幾十次
用盾又好難反射
利申 5個心

盾反timing係行近少少
一見到藍色就反
次次都得

我全部都有睇
可能睇漏/英文差
係幾時講

我全部都有睇
可能睇漏/英文差
係幾時講

一拎完之後有講過平時用要時間replenish返,除非你打guardian/divine beast入面既boss/ganon
同埋其他武器爛係話xxx is broken, master sword爛係話out of energy

我全部都有睇
可能睇漏/英文差
係幾時講

一拎完之後有講過平時用要時間replenish返,除非你打guardian/divine beast入面既boss/ganon
同埋其他武器爛係話xxx is broken, master sword爛係話out of energy

回錯
Ok 7仔 都未有得賣本攻略
買左既巴打可唔可以講下本書?
資料齊唔齊?
Ok 7仔 都未有得賣本攻略
買左既巴打可唔可以講下本書?
資料齊唔齊?

所有任務 支線 主線 攻略,120廟位置,900種子位置,食譜,裝備,speed run攻略

但好似唔覺有40石巨人同獨眼位置,未詳細睇
點樣打守護者先易打啲
比佢射死左幾十次
用盾又好難反射
利申 5個心

盾反timing係行近少少
一見到藍色就反
次次都得

d藍光隻隻唔同時間, 我開頭又係打呢d, 俾守護者爆左我幾個盾好挫敗

之後見到d守護者都費事反, 射盲佢, 近戰斬好過, 盾反個timing太難捉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞