[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
溫馨提示大家就盾反反得幾準都好
個盾就爆唔好諗住盾反大鎚人馬
爆盾殺
red giveaway個shrine真係少d眼力都死
山火同迷森林未認真行
85祠,但seed得110
去玩下染色算
想問爆咗機係咪會有道具或者其他野留低?
https://www.youtube.com/watch?v=I32IH0a9Dkg

有冇人試過用呢個方法刷材料???

唔知點解有時坐火坐中,午,晚都唔出
https://www.youtube.com/watch?v=I32IH0a9Dkg

我冇咁樣刷
但時間其實都幾準
夜晚橋電龍 執咗即飛峽谷火龍 執咗即飛三角位冰龍
三條都超準時

果個位5am必出雷龍喎
今朝刷左44角24鱗
唔小心入左ganon 房打爆左
易過打人馬係咩回事

特別係魔獸加農
根本打你唔到
易過打人馬係咩回事

特別係魔獸加農
根本打你唔到

Zelda系列最終boss一向都易打
易過打人馬係咩回事

特別係魔獸加農
根本打你唔到

Zelda系列最終boss一向都易打

其實都唔係
ze kasho shrine 果3粒珠扭到人都癲

所有用體感的關用joycon玩會癡線 但用pro 掣玩又幾好玩

所有用體感的關用joycon玩會癡線 但用pro 掣玩又幾好玩

插落去就ok 感覺良好

插落去就ok 感覺良好

唔係話批pro制有部分有defect咩
未敢買住

插落去就ok 感覺良好

唔係話批pro制有部分有defect咩
未敢買住

i mean joycon
隻game 一落雨就唔想出去冒險
訓返晚 等停雨先出去再探索過
隻game 一落雨就唔想出去冒險
訓返晚 等停雨先出去再探索過

有d素材落雨先出 / 易出
山火同迷森林未認真行
85祠,但seed得110

算多
我120祠宜家都係 170 seed

插落去就ok 感覺良好

我果時係街玩
我覺得我應該會俾人歧視
雪山上特別白果d冰點溶左佢

自己諗下先
唔好乜都問先得架

你現實生活點溶咪點溶囉

插落去就ok 感覺良好

我果時係街玩
我覺得我應該會俾人歧視

你慢慢扭算好啦
我喺街射人馬
有冇巴打有見過發光既馬

插落去就ok 感覺良好

我果時係街玩
我覺得我應該會俾人歧視

你慢慢扭算好啦
我喺街射人馬

屌我果個祠要扭到成部機倒轉囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞