[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
放殺老豆
炸彈人
可換game

12switch 換炸彈人
有無人好似我咁一開波咩主線副線任都唔做
第一時間開晒個版圖欣賞個世界觀

好正常,我都係咁

我唔係
我去到邊先開到邊
係咪我唔正常
水神前面隻人馬點打....一野秒好sad

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

汁雷箭...我完全唔夠隻野打

齋執,唔好打

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

齋執,唔好打

有強迫症好想拎佢把弓

前期想打人馬最好先入手鎖頭upgrade(可以lock怪
或者人馬附近有大石or樹先好挑機
近武唔好太廢準備多幾把去磨
人馬極坦不過可以屈地形輕鬆殺
佢拎近武你就你匿掩體,拎弓你就埋身劈
睇機會lock完喪劈,繼續匿掩體等CD
技術要求比盾反打法低得多
利申好早期就挑贏人馬

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

齋執,唔好打

有強迫症好想拎佢把弓

利申好早期就挑贏人馬

作為勇者應該正面對決

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

齋執,唔好打

有強迫症好想拎佢把弓

利申好早期就挑贏人馬

原來咁打
我次次正面同佢揪
雖然揪得贏,但次次都係苦戰

要打既咩?
你留意下佢叫你做咩

齋執,唔好打

有強迫症好想拎佢把弓

利申好早期就挑贏人馬

但佢好似識放落雷好難打

https://www.youtube.com/watch?v=OEMMgPgkhmo
咁打
當你正面對決殺左幾次
你就覺得佢不外如是
唯有等hard ver.睇下有無爆buff都苦戰
當你正面對決殺左幾次
你就覺得佢不外如是

無錯
當你練慣左 bullet time
恰住眼訓都可以殺死人馬
當你正面對決殺左幾次
你就覺得佢不外如是

無錯
恰住眼訓都可以殺死人馬

人馬真係成隻game 最可惜既怪
單靠一種系統可以屈死
打死完人馬即冇電熄機
屌出聲
Zelda會唔會有中文版
當你正面對決殺左幾次
你就覺得佢不外如是

無錯
恰住眼訓都可以殺死人馬

Bullet time 即係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞