[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
解12個回憶好有趣,可以用英文字翻譯返佢d 古代文字就知邊到
上youtube睇返d自己過左既試煉片
發現自己用左好多出貓方法過
例如預你用設計好既機關/流程去入珠
但我直接用氣球吊起升高再用鎖頭lock住打golf入洞

有無人知le個廟點入?

用金屬武器等比雷劈

我尋日又係行過呢度, 搞左我幾個鐘都唔知點入

我玩哩到一望就知佢要俾雷劈

我開頭柒到用雷箭射

方法有好多,
睇下日本人打“別解”笑到我標眼水
劇透/解法用粉字呀

點用氣球? 咩黎

有無人同我一樣對返d 英文字母去搵其他回憶?

有無人同我一樣對返d 英文字母去搵其他回憶?

睇英文我會認唔到路

點用氣球? 咩黎

匿o係地下同水入邊果d章魚怪掉落
粉紫色有d尖角既波,日文版叫咩風船
拎o係手可以放出黎,箭嘴對準物件就可以浮起佢
但浮一陣就會爆
有無巴打有打過火龍角
打足全日,對準個角射,跌落嚟都係鱗片,係咪有bug
有無巴打有打過火龍角

我搵到原因了
有無巴打有打過火龍角

我搵到原因了

有無巴打有打過火龍角

我搵到原因了

原來第一次打角,一定係跌鱗片
想問,點樣射箭可以由第一身變做第三身視點? Thx
我屌 比左三千大洋都唔包裝修

宜家買樓都係咁嫁啦

宜家買樓都係咁嫁啦

不嬲條數都另計
一樣一樣同你計

宜家買樓都係咁嫁啦

不嬲條數都另計
一樣一樣同你計

我裝曬d野 間屋仲係好空喎
剛剛出新手村即去捉白馬 卡左佢係涯邊比我任捉左3x次捉到game over都捉唔到 係我體力太低定有bug
已經喪禁L都捉唔到
剛剛出新手村即去捉白馬 卡左佢係涯邊比我任捉左3x次捉到game over都捉唔到 係我體力太低定有bug
已經喪禁L都捉唔到

兩條半氣

宜家買樓都係咁嫁啦

不嬲條數都另計
一樣一樣同你計

我裝曬d野 間屋仲係好空喎

幫襯佢買哂所有野
佢會話你係佢恩客
再幫你執多濟
已經喪禁L都捉唔到

捉唔到代表你既能力未去到果個位

好似得一把弓可以
英文叫黃金之弓
日文叫ケルドの弓

好似得一把弓可以
英文叫黃金之弓
日文叫ケルドの弓

把弓同古代弓都係近乎直線射出去
沙漠座女人城入面有一把
想問下有血圍住既塔點上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞