[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
岩岩周圍解緊shrine,去到右下角地圖個島,乜都唔比帶,死左又再黎過
岩岩周圍解緊shrine,去到右下角地圖個島,乜都唔比帶,死左又再黎過

考你智慧

考你智慧

已經解左2個波,最後唔小心死左
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

快撚啲放左佢

隔離登又大戰

畫面有霧,0分
Zelda我聽都未聽過
Switch D用料你睇下幾差,所以Zelda 0分

考你智慧

我上面果個波被佢地踢左落海 要慢慢將個波撈返上岸再諗計放返上崖上面
真係好難忘
隻game不外如是
值10分咩

垃圾game
浪費左我百幾個鐘

完全無聊廢作

玩開手機課金game
好玩勁多

快撚啲放左佢

隔離登又大戰

畫面有霧,0分
Zelda我聽都未聽過
Switch D用料你睇下幾差,所以Zelda 0分

果條友仲好意思係個post出現

考你智慧

我上面果個波被佢地踢左落海 要慢慢將個波撈返上岸再諗計放返上崖上面
真係好難忘

我第一次玩
差最後係海上面果個波

諗唔到點運過去,我用鎖
俾我打撚到無雷公咁遠
執唔返,好難忘

考你智慧

真係好難忘

我第一次玩
差最後係海上面果個波

諗唔到點運過去,我用鎖
俾我打撚到無雷公咁遠
執唔返,好難忘

嗰個Rune永遠比人遺忘
有個全黑既森林
係咪解哂所有野都唔會有光?
有個全黑既森林

係有光嘅
門口嗰幾個像
有個全黑既森林

係有光嘅
門口嗰幾個像

唔明
梗係覺得入面好多野未執哂
有個全黑既森林

係有光嘅
門口嗰幾個像

唔明
梗係覺得入面好多野未執哂

自製光源啦

不過你就算全部解哂,都係得少少光
有無人好似我咁一開波咩主線副線任都唔做
第一時間開晒個版圖欣賞個世界觀

唔係正常先係咁咩

唔係正常先係咁咩

好多人都係咁,Zelda

好正常,我都係咁

好正常,我都係咁

就算開曬個地圖都有好多地多未去過
多謝各位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞