[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

買左一套

滿心狼用到?

用到
就咁拍卡
有冇人知邊度重有archer link amiibo?搵左好多地方都搵唔到
點解我係shrine 解到一半後手動save
之後load 返出黎都係要重頭黎過?

姐係解shrine唔俾用s/l大法

姐係解shrine唔俾用s/l大法

正解
請問邊度仲有wolf link 買 ?
隻馬上唔到山,有時爬山爬到悶,想買隻狗撚下

哇...真係估你唔到喎....

哇...真係估你唔到喎....

我屌
應該係連製作人都估你唔到
https://www.youtube.com/watch?v=6vCc9jiYreo

痴撚線

點樣踩住個盾滑行?
https://www.youtube.com/watch?v=6vCc9jiYreo

痴撚線

點樣踩住個盾滑行?

雪山有個女人教
運氣唔好既話爆左機都唔識

拉住盾跳起禁A

買左一套

滿心狼用到?

用到
就咁拍卡

伋要支持就應該買Amiibo
借人地Amiibo都冇所謂
而唔係走去買埋D支那侵權老翻野

買左一套

滿心狼用到?

用到
就咁拍卡

伋要支持就應該買Amiibo
借人地Amiibo都冇所謂
而唔係走去買埋D支那侵權老翻野

咁有無巴打可以借個save黎玩20心狼
連wiiu都無 隻狼3心只可以用黎搵材料
請問邊處百野人裝?
已經打左象,但係得普通衫,游水裝
準備上左下個雪山,普通雪裝都話涷
請問邊處百野人裝?

邊件係普通雪裝?一開頭阿伯個件?
請問邊處百野人裝?

野人裝要玩迷宮拎
太多既話去鳥人村再衫, 或者拎D火屬武都得
有冇人知儲齊圖鑑之後送個信封有咩用?

有冇得睇入邊
請問邊處百野人裝?

係,爬左上山又話凍
請問邊處百野人裝?

係,爬左上山又話凍

拎把火劍咪得囉
請問邊處百野人裝?

係,爬左上山又話凍

拎把火劍咪得囉

呢度興由人自己諗,答案自己收埋啦
請問邊處百野人裝?

係,爬左上山又話凍

拎把火劍咪得囉

呢度興由人自己諗,答案自己收埋啦

收到晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞