[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
岩岩開始玩
想問下打打下lag機係咪正常

lag lag地 -> 更新左1.1.2之後可解決大部分
卡住1~2秒嗰隻 -> 好似更新完多左人咁 應該係Software bug等更新

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻
新買以為部機出事 冇估過會咁

你SETTING入邊會有行睇到

入game右下角會有寫

game係1.1.2
同埋試過玩玩下㩒個home制冇左反應
要長㩒power強行關機
都係bug定機出事
睇到台仔試驗過,1.1.2道具顯示量會減少,畫面再出現道具會直接消失,所以記得執左野先
另外999箭已經唔得
睇到台仔試驗過,1.1.2道具顯示量會減少,畫面再出現道具會直接消失,所以記得執左野先
另外999箭已經唔得

感覺更新左1.1.2難出左妖精

以前有成堆

報紙檔見到,即買左

報紙檔見到,即買左

岩岩開始玩

卡住1~2秒嗰隻 -> 好似更新完多左人咁 應該係Software bug等更新

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻

入game右下角會有寫

game係1.1.2
都係bug定機出事

如果成日都係咁我建議你錄低再拎上港任換機
岩岩開始玩

點睇係邊個verion
不過應該係卡成秒個隻

入game右下角會有寫

game係1.1.2
都係bug定機出事

如果成日都係咁我建議你錄低再拎上港任換機

如果下次再發生我錄下
其實係咪應該唔會有中文版?
印象中任天堂一係一早講定有中文 一係直情冇
好似未試過賣完一排先黎殺個回馬槍出中文化?

雖然想睇劇情
但係如果真係冇行既話睇下幾時得閒去執返部算廢事再等

雖然想睇劇情

英文玩住先

Wii/3DS年代中文版遲過日美版出 算唔算賣完一排再出

雖然想睇劇情

英文玩住先

係一早講左會有中文但係遲出定賣完一排先話會出

雖然想睇劇情

英文玩住先

後者
不過港版機本身都遲過其他版出
今次係同步出+同步代理game
所以清況有啲唔同

雖然想睇劇情

英文玩住先

後者
不過港版機本身都遲過其他版出
今次係同步出+同步代理game
所以清況有啲唔同

下禮拜隻中文火紋(3DS)
就遲過日版/美版宣佈
但就趕得切同步出

報紙檔見到,即買左

想知幾錢?

報紙檔見到,即買左

想知幾錢?

88 我都買咗

報紙檔見到,即買左

想知幾錢?

88 我都買咗

見到你地講特登9衝左落街買
買完我覺得成件事好好笑
右上區推石上鈄路入洞果粒屎差D打到我掉爆部機
玩到停唔到
真係幾好玩,主線玩到第一個水神獸
但仲係得4滴血,基本上一中招就被秒殺
玩到停唔到

呢個係主菜
玩完好回味

報紙檔見到,即買左

想知幾錢?

88 我都買咗

見到你地講特登9衝左落街買
買完我覺得成件事好好笑

呢d野正常大把貨啦
本身落街望下諗兩野, 點知有個爸打又衝過黎買, 即刻冇諗買左
本身落街望下諗兩野, 點知有個爸打又衝過黎買, 即刻冇諗買左

我諗我就係你所講個個巴打

我諗我就係你所講個個巴打

商場側個書報攤??  相認到LA
睇返舊post先知原來第一地區可以同女神換心心
如果唔睇我會唔會爆左機都唔知
玩到停唔到

加油呀
我一開始都係玩到停唔到
平均一日 4~5個鐘叫做正常
唔正常起黎一日 12個鐘都試過
睇返舊post先知原來第一地區可以同女神換心心
如果唔睇我會唔會爆左機都唔知

證明你完全無睇話劇情係咁飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞