[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
卡左一個鐘,終於攪掂第一隻人馬。上山搵雷箭果隻。
進度係4個心,全身12防,最高攻把武係18.
呢個鐘裡面學識左盾反同子彈時間
跟q去打埋大象boss, 兩take 就攪掂

本身都唔洗打既...
剛入手switch, 想問今次有冇同nds 一樣要分版本?
所有版本都可以揀日/英文?

Thanks
卡左一個鐘,終於攪掂第一隻人馬。上山搵雷箭果隻。
進度係4個心,全身12防,最高攻把武係18.
呢個鐘裡面學識左盾反同子彈時間
跟q去打埋大象boss, 兩take 就攪掂

本身都唔洗打既...

唔好咁
佢依家咁樣係最享受遊戲體驗既時刻

買左一套
仆街
六腳豬 盾反佢即射第二炮唔洗儲
應該係upgrade 左
仲要一炮就爆我62獸神盾
仆街
六腳豬 盾反佢即射第二炮唔洗儲
應該係upgrade 左

原來係佢第二下儲超快
乜神獸都冇打過, 一開始去左沙漠果邊探險已經入到女兒國,打果邊隻神獸先, 是否不智??

買左一套

用緊
幾正 btw 果5隻本身我都有
但同款唔同卡又可以拍多次

買左一套

用緊

呢d係邪道野,呢度討論會比人屌
同埋amiibo呢d道具過下癮算

玩一排你就唔會嘟架啦
aniibo收藏裝飾先係重點

買左一套

用緊

呢d係邪道野,呢度討論會比人屌
同埋amiibo呢d道具過下癮算

玩一排你就唔會嘟架啦
aniibo收藏裝飾先係重點

拍左兩日就冇動力拍..
sorry 以為官方自制卡黎
乜神獸都冇打過, 一開始去左沙漠果邊探險已經入到女兒國,打果邊隻神獸先, 是否不智??

無問題的,open 世界嘛
你一開波打加農都得添

無問題的,open 世界嘛
你一開波打加農都得添

我都係駱駝行先
想問係咪要係地圖/血氣逐個數先知自己打左幾多祠?有無得直接睇?

你換場景果時無望過個 mon 架 ?

有顯示咩?
今終於打雀仔
想問係咪要係地圖/血氣逐個數先知自己打左幾多祠?有無得直接睇?

你換場景果時無望過個 mon 架 ?

有顯示咩?

證明你觀察力都幾弱下
今終於打雀仔

我打完雀屌左出聲
上網睇 原來可以有方法拎無限箭
岩岩無聊試左5隻蕉炒埋一碟 原來加咁多攻
FARM 龍個個位如果落少少係池邊打D碎片唔會掉到周圍都係, 同埋佢飛個陣已經有風, 唔駛再生火飛

試下5個榴槤

可唔可以share
啲箭就嚟用晒

買左一套

滿心狼用到?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞