[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
dream>>>>>>>>>127>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>u
泰民係sm眼中係 condom
唉我都係唔睇大陸節目跟本見佢唔到
佢嘅實力明顯拋離其他wayv其他人幾條街

泰藉華裔其實真定假
做得咁辛苦嚟superm做陪襯帶nct上位咁
俾佢做自己嘢好過啦 休息又少
屌我好想睇李泰民開咪
其實我覺得sm對閃都算係咁 個個都有solo 十周年又冇hea做不過好心比佢抖下啦又solo又團cb又要superm
如果要講血統論,就大把泰國人有漢族血統,因為清末民初華工移民潮嘛,話係十仔嘅爸爸有
咁姐係mixed啦
屈人做華裔
@不好閉嘴吧

Pann(年更?)討論帖: NCT為什麼不火?
Cr. Pann Daily Ranking

Wayv都去埋秦國開show
班機械人終於被人爆哂出黎
@不好閉嘴吧

今晚播出的《想知道真想》(그것이 알고싶다) 目光聚集在音源回購造假事件 節目播出後實時Melon搜索榜單. ​​​​

講咗啲咩?
未有翻譯
上面有名單
都好貴吓喎!
賺得返咩?

IU都發火
殘體慎入
就快40歲
佢地仲肯跳已經算好
男團個斷層好大
女團起碼都有新世代上到位....

機械人好肉酸
<<想知道真相>>播出後melon實時熱搜排名
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1578151769.A.D10.html
nuest w
fans打榜當左機械人
又想睇佢地果集weekly idol
翻睇咗幾次都笑死
@哎一股清流

【theqoo】每次回歸都會遭到音源囤積者圍攻的男團WINNER
2018年4月與機器首次見面(EVERYDAY回歸/圖1)
還有 12月又和機器見面...
(MILLIONS團體回歸 MINOsolo回歸/圖2-4)

一次影響兩次回歸 甚至月榜一位也被搶走

更加厚臉皮的是 這次SOSO回歸時上面有9個左右是機器...(圖5-6)

今天從「想知道真相」節目裡WINNER作為資料畫面出現了四次... (圖7)

而昨晚YG前藝術總監也發了去年十一月的榜單截圖(圖8)

Winner本人每天通宵作詞作曲,在工作室早上7點下班ᅲᅲᅲ真的有很多人拚命努力著 而有些人用錢輕而易舉的買到努 把努力的人擠走...... 真的很傷心 作為參考 粉絲們自發刷了話題 1.WINNER_辛苦了_謝謝
2.WINNER_和機器好好的戰鬥了_辛苦了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞