[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
啲印尼fans寧舍on9
鄭俊英仆街到咁都話支持鬧番人轉頭
都唔知個腦係咪坐撚住左
支那瑜:投票不了 要去旅行玩
岩岩放鹽
想問下韓國周子魚是咪投向左支共懷抱
今集認哥冇人提momo
出道四年首次全專melon入榜的SF9
早上韓國時間七點正規專輯十首歌全都入榜!週二發行的主打曲空降58,最高順位33,還沒有出榜過
銷量也是五天就達到了上次回歸初動的兩倍 取得了超優秀的進步
good guy衝啊
(cr theqoo) ​​​
原來SF9都出道4年
16年10月出道
今集係咪事件後錄
https://star.ettoday.net/news/1623600?from=fb_et_star
舒華自認韓文不難 神童吐槽:但聽的人很困難!粉絲氣炸要求道歉

#신동_사과해(#神童_道歉)
各位~~昨天的認識哥哥有趣嗎~~?
希望你們看得很開心!
我和成員姊姊們真的超級無敵想去的節目喔
大家擔心的我很理解 但是我一點都沒有受傷
反而MC前輩們 很親切 也很照顧我們 玩得非常愉快
拍攝的時候 一直給我們笑容和教導我們 是很善良的前輩們 很謝謝你們
收到兩位前輩的聯絡 不用感到抱歉
我很好❤️ 希望前輩也不要受到傷害就好了😊
謝謝各位的關心
下次的認識哥哥也多多支持多多期待唷
❤️❤️❤️

多得班弱智FANS
今次dreamnote comeback 正咗好多喎
上兩次都係膠膠地咁
咁係事實喎 佢過左去咁耐 啲口音都仲係好難聽 聽唔清佢講咩
弱智fans真多
佢好似lur啲韓文出黎咁
班fans真係唔識死
over咗 人地真係靚
岩岩出道係唔錯 但而家樣有啲唔同左
硬係覺得個嘴/牙 奇怪咗
係隻眼大咗姐
無乜嘢 都係好靚
塊面好似越嚟越短,向橫發展咁,
有頭髮遮住仲好啲,紮起頭髮特別明顯
周子瑜都叫柒,都冇咩女idol唔柒
講真審美觀呢啲野個個人都唔同
話佢唔配做全球第一美都正常
點都未至於係柒掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞