[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
Sorry我唔係現場證明唔到佢哋鏡頭後既專訪態度係點
https://www.youtube.com/watch?v=Cx38lMqijKw&feature=youtu.be
如果講呢個既話路雲根本唔在場 其他成員可能係唔知記者要入來未READY好呢 呢個真係得記者同佢地本人先知
得罪台霉預咗比台霉咬死
算啦
NCT本身只捧蝗旭熙,泰容,Mark

你睇人地BTS
一個V人氣都K.O. NCT班2打6
如果肯捧ten一定有lisa bambam咁既地位
《青春有你2》參賽選手曝光,SNH48重磅加盟,意在接棒火箭少女
https://kknews.cc/entertainment/q9j2exr.html

中國盜日本版既48 group參加中國盜韓國版既produce 101,即係翻版pd 48。
唔明點解SM唔力捧 在玹,佢順眼過其他人好多
泰容個look似金在中,但實力差太遠
喂呀哥 泰容同金在中行路線都唔同 點有得比
金在中係vocal 泰容rap
魅力金在中完勝,應該係各方面都完勝
SM既Rapper...得擔笑
exo果d rapper 仲笑死人
mark同泰容起sm算係rap比較好個啲了
在玹真係幾好

因為nct行埋啲迷之路線囉啲歌都rap為主,vocal個啲都行埋一邊
咪係 明明主力vocal line都有3個
啲vocal 雖然無k.r.y同exo咁強
但已經好過好多男團
以在玹嘅外型,其實捧到做國民男神都無問題,只係SM真係無咩戲劇資源
有都幫你推左佢啦佢又唔係mark同泰容
在玹外表好岩拍學校系列

推Johnny 上多啲綜藝都好吖,佢幾好笑
在玹校草
Johnny一口流利英語幫到佢好多
返去圍爐啦
睇sm捧唔捧你架姐 Joy都做到兩次女主啦
其實我覺得SM接啲劇同戲有好多都麻麻地
會唔會係劇本唔好先搵idol黎沖收視
@韓流
防彈少年團回歸先行曲<Black Swan>空降Melon第二,首小時收聽人數11萬4438人,為歷代Melon首小時收聽人數第二!另外Genie、Flo空降第二,Bugs、Soribada空降第一!

@漂亮虎咚咚

已婚,離婚,未婚先孕的韓國男愛豆彙總

已婚
殷志源(水晶男孩)x 李 Soo-yeon(已離婚)
高志鎔(水晶男孩)x 許陽林(醫生)
朴俊亨(god)x 金Yoo-jin(空姐)
Eric(神話)x 羅惠美(演員)
晟敏(SuperJunior)x 金思垠(音樂劇演員)
太陽(BigBang)x 閔孝琳(演員)
起范(U-KISS)
基燮(U-KISS)x 鄭有娜(演員)
G.O(MBLAQ)x 崔藝瑟(演員)

未婚先孕
文熙俊(H.O.T.)x 昭燏(Crayon Pop)
金泰宇(god)x 金愛麗
東浩(U-KISS)x 金世熙(已離婚)
Eli(U-KISS)x 池研秀(模特)
崔敏煥(FTIsland)x金律喜(LABOUM)
CHEN(EXO)
@漂亮虎咚咚

【naver】因組合EXO CHEN(28歲,原名金鐘大)結婚及未婚先孕的消息而備受衝擊的EXO粉絲最終決絕地背棄了CHEN。

EXO-L ACE聯合(以下簡稱EXO-L)16日發表正式聲明表示:撤回對CHEN以EXO成員活動的支持,要求SM娛樂讓CHEN退出組合。

EXO-L表示:由於CHEN獨斷的行為,EXO組合被大眾迴避,組合形象遭受嚴重損害;EXO粉絲團的分裂和瓦解非常嚴重;不穩定的團體日程會給粉絲和藝人都帶去損失。因此要求CHEN退出。
特別提到:如果CHEN不退出,EXO-L無法再全心全意地支持EXO。EXO粉絲團中擁有實際購買力的多數收費會員都迫切希望CHEN的退出。希望SM娛樂不要靠理想,而是要通過長期的,現實的預測,認識到對CHEN退出組合一事進行具體討論的必要性。
並且,要求SM娛樂讓 CHEN退出EXO,透明公開EXO的團體活動計畫,提出了藝人保護,門戶網站搜索詞管理等要求。
還強調:如果到18日為止,對我方的要求沒有答覆,將進行直接或間接的某種形式的示威。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞