[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
新年想比人開年咩
屌你老母咩上面post食蝙蝠
最近果次大陸好似買左三萬幾隻
@韓流

韓國青瓦台請願禁止中國人入境
目前請願人數已達12萬人,但也有許多韓國人反對!🙃🙃
(cr theqoo) ​​​​

唔get咩叫 資料上還有多少捉不到的人
有偷渡咁解?
但隔住個北韓應該好好多
宇少2月尾開concert 一定大把支那人去
仲要預定3月1號去廣州開fan meeting
Starship
宇少個個FS黎
爛盒SF9前排定遲D都好似去支那搞FS
@韓國me2day

【starnews獨家】[「5人組」SONAMOO攜新曲回歸!時隔2年重啟活動~]26日根據starnews獨家報導,SONAMOO將以5人組的形式於2月中發表新單曲專輯,回歸歌謠界。相關知情人士表示:「目前新曲正在製作中,錄音也已經進行了。」據悉此次是她們改編成5人組後的首次活動,也是她們時隔2年的正式活動,引發關注。
希望行番hiphop路線
有錢都用晒嚟打官司

崔始源?
下,我以為係新團黎
利申,張相FD SEND俾我,我咩都唔知
Itzy個個係乜撚野解
Seventeen嗰兩個仲得啖笑啦
Fans話係17佢哋自己團內投比自己人
呢d睇下 笑下 開心下咪算 唔駛咁認真喎
@ Korean搬運機

【ITZY 今年春季回歸…新曲MV拍攝完畢】

28日,多位歌謠界相關人士透露,ITZY最近已經完成了新曲MV的拍攝。包括專輯錄音在內的回歸準備也進入了最後階段。

雖然尚未確定確切的回歸時間,但是今年春天回歸的可能性很大。 ​​​​
「7人組改編」#Cherry Bullet# 2月11日回歸確定[官方] ​​​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞