[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
我反而覺得係成個kpop界都去到樽頸位
垃圾蝗嘉爾最好唔好續利申因為蝗搞到唔聽got7 以前仲會聽
尤其男團
女團都叫有d新意
點解炒佢兩個
佢兩個跟住會簽邊間公司

老實講NCT係一手好牌但打爛晒,
能力同外表其實好過好多男團但SM唔知做乜9
利申覺得好多新男團外表好一般睇都唔想睇
10仔仲要比公司掟番大陸
認同 除咗蝗旭熙呢條狗屎垃圾
先唔講佢幾仆街
把死人老牛聲真係好撚難聽
啱 唔明點解佢d part越嚟越多好心棄蝗捧markbb
直接聽日本碟 六個人
NCT呢個名變咗好趕客
因為出面啲人唔會理分隊定限定
總之一聽到:吓,又係佢地?
其實無限的我同Boss呢首歌掉轉係其他團plug一早紅咗啦
SM嚟緊主捧
SM嚟緊主捧Sprem,咪即係又係Mark、泰容同蝗旭屍 得罪講句,雖然NCT係因為SM無視咗市場反應同fans嘅本質而搞到捧極唔起係慘嘅,但都唔好要3個前輩陪你地柒呀,人地真係solo或抖吓好過啦
其實nct部分人係唔錯 尤其是ten要怪就怪sm
啲諗法好難實行,好似之前講咩NCT Asia咁。亞洲有好多國家,文化同語言都唔同,最後變咗WayV,即係支那市場
@韓流
今日BLACKPINK大阪京瓷巨蛋演唱會的盛況
屬於粉墨的座無虛席的一片粉錘海 太絕太美!!
拍周邊的隊伍也非常長了
(cr theqoo) ​​​​

@韓流

恭喜RedVelvet今天不僅拿下第二個一位,還創下了<音樂中心>改版後歷史最高分10,895分(改版前滿分為10,000分)🎉祝我們貝貝以後也能不斷打破新紀錄節節高昇!粗卡嘿
(cr twt) ​​​​

無上去打歌都咁高分
仲打敗iu 添
勁!!粗卡!!
浪費左佢好中意佢同埋佢實力真心掂又靚本身有諗過追佢但支那wayv不了,真心覺得屈泰國人做支那人好撚仆街話咩泰國華裔喎全世界黃皮都係支那人好味
正解
我睇到NCT個名
心諗
吓,又嚟

SM想將NCT變成一個brand
點知變成一個人人厭棄既組合

銷量連P社兩個男團都追唔上
莫講話音源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞