[KPOP] 2020 K-pop討論區(1)

1001 回覆
12 Like 32 Dislike
而家我地柔B成世都要比人話係造票上位堂堂正正曹柔理呀dllm
金彩元都係造假
據多位歌謠界相關人士透露,IZONE已經就重新展開活動達成了協議。

都幾痴線 硬上
[閒聊] 關於Ben的音源爭議(總結)

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1578306305.A.D10.html
唔好話黑心
等睇黑海重現

解左佢
韓既返所屬社
日既搵到就加入
搵唔到返歸
好好醜醜都叫重組過

點都好過大大個標籤行出黎
同做標靶無分別
實有人會死咬唔放
我估佢下隻碟會破佢地自己紀錄
IZONE
速報:由於雙方已達成協議繼續開展小組活動,因此IZ*ONE將於今年1月恢復活動
屌佢老味啦
好成績
一陣又俾人話做多次假買榜
做得唔好
又會俾人話見真章現形
真為佢地慘
@韓國me2day

【spotvnews獨家】[IZ*ONE最快將於1月重啟活動,已達成合議]6日晚根據spotvnews獨家報導,目前多方已集合意見,希望IZ*ONE可以在1月份之內重啟活動。因此她們將於1月發表之前被延遲的正規一輯《BLOOM*IZ》並展開相關活動,但目前具體活動日程還未最終決定下來。
@韓國me2day

【spotvnews】[Pledis:「《想知道真相》方面立場無法看做是正式的道歉..我們也感到很遺憾」]6日NU'EST所屬社Pledis Ent.方面表示:「直到今天上午我方還在向《想知道真相》節目組要求發公文道歉,但節目組方面下午給出的立場並不能看做是正式的道歉,關於這點我們也感到很遺憾。」
@韓國me2day

【Viewers獨家】[朴經接到21日入伍通知,但因狙擊「音源造假」相關調查將延期入伍]6日根據Viewers獨家報導,歌手朴經接到了兵務廳方面下發的1月21日入伍的通知書,但目前朴經因狙擊Vibe-宋荷藝-全尚根-林在玹-黃仁昱等涉嫌與「音源造假」相關而受到起訴,入伍時間將延期,並協助調查。對此朴經所屬社KQ Ent.方面表示:「確實接到了21日入伍的通知書,但因為意想不到的情況我方準備向兵務廳提交相關材料,在充分的完成對相關事件的調查後入伍。」
我身為FANS就係想咁
益撚埋金彩元曹柔里班空降閪
唔明點解有班友一定要佢地出黎活動
明明返返去自己個社再活動都叫洗乾淨D個底
對大家都係最好
個情況係你切切實實造假出道但重去活動
真係當落選個班唔撚係人黎咁

比你玩埋哩一年返返去 真係成個名臭撚晒
話同日本方面個約好撚難搞根本係籍口黎
支持,kpop藍絲唔值得擁有依團人
上CJ台打撚飽佢啦
第一次俾正皮導狗
好似x1咁一了百了咪算宜家搞多drama出嚟為乜
其實我覺得成日提住2NE1好煩
Queendom個時
我都知佢好慘 但成日提住真係好煩

相比起IZONE個POST X1 D留言正常好多
kpop 藍絲
依家x1班fans都要狙擊埋izone
原來唔單止班fans
啲所屬社都好厚顏無恥
X1因為無簽約
唔算紅,要畀錢上節目同靠旁門左道先上到billboard 1,美國堅紅既只有BTS同Blackpink.
其實NCT都唔可以叫紅,反而Got7都還可以,應該紅過本土。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞